Дистанционното обучение по Аз мога повече започва – АЗ съобщи официално

От днес, 26 март 2013 г., бюрата по труда в страната могат да издават уведомления за дистанционно обучение на одобрени по „Аз мога повече„, съобщи официално на сайта си Агенцията по заетостта.

Актуализирани и утвърдени са, и влизат в сила от 01.04.2013 г.:

  • „Ръководство за работа на конкретния бенефициент на главна дирекция „Услуги по заетостта“ по схеми за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси 2007-2013“.
  •  „Процедура за организация на дейността и отчетността на Доставчици за обучение, провеждащи дистанционна или смесена форма на обучение по реда на ПМС № 251/2009 г.“
  • „Наръчник за работа на Доставчиците на обучение, предоставящи обучение по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси 2007-2013“ съгласно ПМС № 251/2009 г.”

Процедура за организация на дейността и отчетността на Доставчици за обучение, провеждащи дистанционна или смесена форма на обучение по реда на ПМС № 251/2009 г.

Наръчник за работа на Доставчиците на обучение, предоставящи обучение по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси 2007-2013” съгласно ПМС № 251/2009 г.

РЕГИСТРАЦИЯ

4 коментара към “Дистанционното обучение по Аз мога повече започва – АЗ съобщи официално”

  1. koga 6te ima nov tyr za nabirane na xora za distancionno oby4enie.I dali izob6to 6te ma takav

    1. Здравейте. Не е съобщавана информация за подновяване на схемата и нов прием на документи.

  2. Здравейте,бих искал да се запиша за дистанционно обучение по-програмата Аз мога повече по-специалността счетоводство.

    1. Здравейте. Кандидатствал ли сте в бюрото по труда за обучение по програмата?

Коментарите са изключени.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?