Дистанционното обучение по Аз мога повече започва – АЗ съобщи официално

От днес, 26 март 2013 г., бюрата по труда в страната могат да издават уведомления за дистанционно обучение на одобрени по „Аз мога повече„, съобщи официално на сайта си Агенцията по заетостта.

Актуализирани и утвърдени са, и влизат в сила от 01.04.2013 г.:

  • „Ръководство за работа на конкретния бенефициент на главна дирекция „Услуги по заетостта“ по схеми за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси 2007-2013“.
  •  „Процедура за организация на дейността и отчетността на Доставчици за обучение, провеждащи дистанционна или смесена форма на обучение по реда на ПМС № 251/2009 г.“
  • „Наръчник за работа на Доставчиците на обучение, предоставящи обучение по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси 2007-2013“ съгласно ПМС № 251/2009 г.”

Процедура за организация на дейността и отчетността на Доставчици за обучение, провеждащи дистанционна или смесена форма на обучение по реда на ПМС № 251/2009 г.

Наръчник за работа на Доставчиците на обучение, предоставящи обучение по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси 2007-2013” съгласно ПМС № 251/2009 г.

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

4 коментара към “Дистанционното обучение по Аз мога повече започва – АЗ съобщи официално”

  1. koga 6te ima nov tyr za nabirane na xora za distancionno oby4enie.I dali izob6to 6te ma takav

    1. Здравейте. Не е съобщавана информация за подновяване на схемата и нов прием на документи.

  2. Здравейте,бих искал да се запиша за дистанционно обучение по-програмата Аз мога повече по-специалността счетоводство.

    1. Здравейте. Кандидатствал ли сте в бюрото по труда за обучение по програмата?

Коментарите са изключени.

Предстоящи уроци Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?