„Кабината“ – победител!

„Кабината.БГ“ стана победител в Българските награди за Уеб 2009 в раздел Е-услуги. Това говори много не само за многонационалния отбор на „Кабината“. Това показва високия стандарт на българския уеб. Не е достатъчно интернет пространството да дава информация, да забавлява или да бъде най-близкия магазин. Нетът трябва да може да ти дава нещо повече – възможност за развитие и просперитет. Именно това и прави „Кабината.БГ“. Хилядите нейни потребители, възползвали се от услугите й, са научили чужди езици, повишили са квалификацията си, открили са за себе си нови възможности.

Безспорно, проектът на „Кабината“ има огромно поле за развитие и у нас, и в чужбина, където вече са стъпили „кабинарите“. Затова е похвален изборът на компетентното жури, оценил огромната полза на образователния сайт, който прави изучаването на чужди езици не само удобно, но и изключително ефективно.

Надяваме се догодина „Кабината.БГ“ да зарадва българските уеб-потребители с нови практични и удобни интересности, както е правила винаги досега!

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Един коментар към “„Кабината“ – победител!”

  1. Браво! Поздравления!
    Похвално компетентно жури, което наред с достойнствата на сайта като такъв – дизайн, връзки и т.н е оценило, че главите на съвременните обучащащи не са кофи, в които само да се налива, а хора, които подпомагани от технологиите и преподавателите, самостоятелно активно да добиват знания.

    Още веднъж, поздравления!

Коментарите са изключени.

Предстоящи уроци Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?