Ново в Кабината – ноември

Английски език: Допълнителни виртуални класни стаи

Въведохме по една дублираща виртуална класна стая в курса по английски език за нива Elementary 1 и 2 (A1-1 и A1-2 съгласно Европейската езикова рамка), и Pre-Intermediate 1 и 2 (А2-1 и А2-2 съгласно Европейската езикова рамка) в понеделник, вторник и сряда от 19:00ч. до 21:00ч.

Английски език: 60 нови видео урока

видео уроци

В раздел видео уроци бяха добавени нови 60 урока, записани от преподаватели. Всеки видео урок е с продължителност около 60 минути и включва: обяснения на граматика, решаване на тестове и упражнения с обяснения на верните отговори, reading, listening, vocabulary – запознаване с нови думи, трениране на английското произношение.

Английски език: Озвучен речник след всеки урок

речник След всеки урок на разположение на нашите потребители е кратка страница със списък на новите думи и превод на български език. При кликане върху звукова икона се чува произношението да думата. В момента са качени над 200 подобни приложения с близо 40 хиляди думи.

Английски, немски, френски, испански език: Писмени задачи всяка седмица

Онлайн курсовете по чужди езици на Кабината вече напълно покриват всичките пет умения заложени в Европейската езикова рамка – четене, слушане, устно изразяване, устна комуникация, писане. Най-новата голяма стъпка напред в тази насока беше направена в началото на месец октомври 2010г. когато във всички езикови курсове беше въведена система за изпращане и проверка на писмени задачи до всеки потребител. Всяка седмица клиентите на Кабината получават задача за писане. базирана върху тяхното ниво. Всички писмени работи се проверяват от нашите преподаватели, посочват се техните силни и слаби страни и се оценяват. Потребителите могат да следят своите оценки в нивата и напредък. Цялата система за писмени работи и рецензии на практика представлява курс по писмен език (английски, френски, немски или испански) като допълнение към основния курс – напълно безплатно.

www.kabinata.com

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Един коментар към “Ново в Кабината – ноември”

  1. UNIT 35 го няма във video_lessons.
    UNIT 34 и UNIT 36 ги има,а UNIT 35 го няма.
    Предполагам,че ще го има по нататък.
    Благодаря!

Коментарите са изключени.

Предстоящи уроци Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?