Онлайн транслациите на „Кабината“

На 24 и 25 юни тази година в „Интерпред“ се проведе едно от най-значимите за българския уеб събития – Български награди за Уеб 2009. Форумът бе съпроводен и с изключително ценен за уеб-браншовиците семинар. 155 сайта се кандидатираха за участие в ежегодния конкурс, от които журито допусна 43 финалиста за крайна надпревара в 15 категории.

На 24 и 25 юни тази година българският уеб имаше възможност да изкара от мазетата своята кухня. Десетки „главни готвачи“ представиха превъзходни „специалитети“, съпроводени с великолепни презентации и оригинални изненади.

Цялото събитие, тъй важно и значимо за българското уеб-пространство бе поднесено безплатно от добре познатия „онлайн сервитьор“ http://live.kabinata.com Всички потребители на интернет в България и чужбина имаха възможност да си напълнят чиниите с вкусотиите на българския уеб, а впоследствие всеки ще може да дегустира записите на събитието на същия сайт.

„Кабината.БГ“ отдавна сервира безплатно на интернет потребителите в България онлайн транслации на определени събития. Това дава възможност на всеки, където и да се намира по света, щом има достъп до интернет, било чрез компютър или мобилно устройство, да утоли глада си за интересното мероприятие.

РЕГИСТРАЦИЯ

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?