Онлайн транслациите на „Кабината“

На 24 и 25 юни тази година в „Интерпред“ се проведе едно от най-значимите за българския уеб събития – Български награди за Уеб 2009. Форумът бе съпроводен и с изключително ценен за уеб-браншовиците семинар. 155 сайта се кандидатираха за участие в ежегодния конкурс, от които журито допусна 43 финалиста за крайна надпревара в 15 категории.

На 24 и 25 юни тази година българският уеб имаше възможност да изкара от мазетата своята кухня. Десетки „главни готвачи“ представиха превъзходни „специалитети“, съпроводени с великолепни презентации и оригинални изненади.

Цялото събитие, тъй важно и значимо за българското уеб-пространство бе поднесено безплатно от добре познатия „онлайн сервитьор“ http://live.kabinata.com Всички потребители на интернет в България и чужбина имаха възможност да си напълнят чиниите с вкусотиите на българския уеб, а впоследствие всеки ще може да дегустира записите на събитието на същия сайт.

„Кабината.БГ“ отдавна сервира безплатно на интернет потребителите в България онлайн транслации на определени събития. Това дава възможност на всеки, където и да се намира по света, щом има достъп до интернет, било чрез компютър или мобилно устройство, да утоли глада си за интересното мероприятие.

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Предстоящи уроци Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?