Презентацията на Програмата

Главният редактор на Програмата презентира сайта. Онлайнът на Програмата действа от 2002. Всъщност не познавам човек, който да не го е ползвал. Дизайнът е нов, по-лек, по-модерен и отговаря на времето. Добре, съгласих се веднага.

Сайтът е двуезичен. Разбира се, гостите на столицата и на България също са хора 🙂 Сайтът не е само за София, а и за Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора. Секциите са добре познати. Но в подсекциите има новости. Има повече авторско съдържание и интервюта, новини и информация за събитията. Програмата залага на авторски материали. Браво!!! Аман от копи-пейст 🙁 Всички материали ползват и авторски снимки. Адмирации! Спазването на авторското право е свещено за порядъчните професионалисти в мрежата.

Презентация на нови заведения, но без пиар на заведенията, а само със собствени авторски материали. Атрактивна презентация с повече снимки.

Всеки може безплатно да се регистрира. Е, нищо ново. Може да коментира събитията и местата, след модерация се публикува. Е, време ви беше да чуете народния глас и да ни дадете думата и на нас 🙂

В София над 10 000 уникални посещения на ден. В другите градове, след откриването на МОЛ-ове също се е повишило изклюително много използването на сайта.

Колко човека поддържат сайта?

Сайтът се поддържа в пряка връзка с печатното издание. Сайтът помага на изработването на печатното издание, но си има и собствени неща. 7-8 човека активно се занимават със сайта.

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Предстоящи уроци Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?