Презентация на ДеКони

Петър Вълчев от Файълфлай Студиос. Наоплаква се от софтуера и машинариите. Съчувствам!!! Знаем за какво говориш 🙂

ДеКони подават едни брийф, че искат да сменят сайта си. От една страна искаха да бъдат забелязани, максимално с нестандартен подход. Казаха „Ние не искаме да ни намират през Гугъл, затова можете да правите каквото си искате“. Но не беше съвсем каквото си искаме. Трябваше да присъства носорога. Трябва да е много човечно, много нехормално, да бъде максимално изчистено. На техните картички имената са изписани с почерка на самия служител. Ние започнахме да мислим как работи една рекламна агенция. Скицирайки, установихме, че нещо се получава.

Скицира се носорога – акварел. Всичко се снима. Отидохме във Фотошопа. Събраните снимки ги разгледахме и решихме, например тази снимка ще ни бъда за бекраунд. Оставихме само разливането, което да се насложи върху изображенията. Това направихме с почти всички анимации. Накрая остана да се отиде във флаша. Хе-хе, много гот презентация на анимация :))))))))

Трябваше да се обнови портфолиито. В една галерия трябваше да се види радиото, тв-рекламата, печатна реклама и т.н. От този хаос, който се получаваше, трябваше да си подреждаме галерията и оттук нататък да ги покажем. Ха-ха-ха!!!! Ама че отина презентация :))))

Евала! Представянето на журито направо цепи мрака!

Колко време ви отне да направите наистина сайта, след като тук го направихте за 10 минути?

Реално погледнато, ако кажем, че сме се препирали около три-четири месеца, след това имаше може би около месец работа. една агенция изисква от клиентите, но когато става въпрос за нейното ,става страшно

Имаше ли съпротива?

За първоначалната анимация От всички остана само носорога.

Реално галерията така е направена, че могат те да си променят нещата. Реално могат да ъпдейтват.

Не ви ли се видя да искат сайт, който да не се търси в Гугъл?

В този бранш не мисля, че от Гугъл някой може да им даде хиляди левове за реклама. Тук не могат да вземат 3000 лева. За 3000 лева не си мърдат пръста :))))))

Брааавоооо!!!!!

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

2 коментара към “Презентация на ДеКони”

  1. Браво!
    Страхотен сайт, невероятна презентация … поздравления 🙂

  2. Презентацията наистина беше много впечатляваща! Много креативно, браво!

Коментарите са изключени.

Предстоящи уроци Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?