Презентация на Елкабел

Надя Василева презентира сайта. Сайт на най-големия производител на кабели в България. Задачата бе не огромен корпоративен сайт, а да таргетира потребителите на кабели, които са големи предприятия и търговци на едро. Затова основната идея бе разделяне на продуктови категория и да ги изведем на централно място. А другото бе да покажат най-важния си сертификат ISO, който за търговците на кабели е изключително важен. Брей!!!!!! А за другите не е, така ли?

Другото представлява продуктов каталог, разделен на групи, подгрупи и т.н. Специално за това е направена фотосесия на кабели. Звучало странно. Не, изобщо не е странно. Всеки продукт му се прави фотосесия, ако ще евруветки или тоалетна хартия.

Има административна част, в който от фирмата могат да си добавят продукт или да правят промени.

Клиентът държеше в сайта да се наблегне на акредитираната  лаборатория, която работи като самостоятелно звено. Уау!!! Имат си лаборатория?!?! Не са много предприятията със свои акредитирани лаборатории в България.

Нещо интересно за кабелите научихте ли?

От Елкабел изрично посочиха, че сайтът не е насочен към краен потребител, а към търговци на едро. Не сме правили онлайн поръчки, защото на този етап това не е възможно за реализация. Така ли? Брей! А форма за едрови поръчки? Нещо такова да ви е идвало наум?

Карай. Сайтът наистина е добър, даже много добър. Но кабелите не са чак такъв сушняк, както си мислите

РЕГИСТРАЦИЯ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *