Презентация на Кариери

Ани от “Кариери”. Е, аз пък съм Ани от “Кабината” 🙂

Сайт, произлизащ от печатното издание. Ани споделя, че редизайнът е по-труден от новия дизайн. Безспорно, не се съмняваме.

Една от основните промени е цветът на сайта. Бил е син, сега е зелен. Е, точно това зелено… заедно с кафявото… Но всичко е въпрос на вкус, в крайна сметка. От Кариери БГ са махнали БГ-то заради връзката с печатното издание. Желанието да се уеднакви сайтът с печатното издание е поради журналистите, работещи зад сайта. Във вестника също се акцентира на сайта. Резонно, щях да се учудя, ако не е така.

Съдържанието се поддържа активно от журналистите на изданието. Интерактивни рубрики за читатели и журналисти. Използвано е горно меню за удобство. Единствената търсачка-робот на сайтове за работа. Съдържанието като секции съдържа на места и подсекции. Друга голяма секция е форумът и обучението. Много използван в Кариери. Има секция “Трудово-правна консултация”. Въпроси и експертни отговори в областта на трудовото право.

Представяне на печатното издание в сайта си има свое място на сайта.

Какви бяха мотивите да се създава този сайт в “Портал”? Много повече е сайт за услуги.

Аз не мисля, че е само услуги. Като начало е сайт за съдържание. Портал е, защото е таргетиран портал за хора, които търсят и предлагат работа и кариерно развитие. Мисля, че повече подхожда на тази категория. Не е само обява за работа и търсене на работа.

РЕГИСТРАЦИЯ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *