Презентация на Просвета

Нов сайт на просвета, ама не е редизайн. Родил се е на 15 април. Зелената дъска и дървото на знанието. Деца са обърнали внимание, че отдавна няма зелени дъски. Ами точно така си е. Добре би било да минете през някое школо.

Никъде няма да намерим толкова хубави български деца. Цъ. Моите са по-хубави :)))

Никой не ползвал в издателството браузър повече от Експлорър 6. ?????

Система с три филтъра за учебници – вързаст, учебник и тип издание. На хоумпейджа всички събития и кампании на издателството. Фокусът не е само продажбата на книгата.

Има секция за безплатни ресурси – типове ресурси, кой би могъл да се интересува. Любопитно е, че хората често нямат Акробат и се ползва външен софтуер. Умно!

Търсачка по няколко критерия, което наистина си е важно за търговците. Шорткът на картата към всяко представителство в страната.

Средната възраст на работещите е над 50 години. Подвигът е реално фактът, че има сайт.

Кога ще има доставка онлайн?

Има договор с книжарница „Пингвините“. Ако го има налично, ви праща от сайта там и я доставят онлайн. Голяма част се дават безплатно. Затова предупреждаваме родителите да не се харчат излишно.

Не можахме да ги преборим да си ъпгрейднат браузърите.

Сега как се поддържа сайта?

По време на развитието на проекта, има дена дама, Нели Цонева, двигателят на това нещо. ПРез трима души се движеше. Ние вградихме в издателството един човек, който е уебграмотен.

За кой тип таргет е най-полезен този сайт?

Отскоро е онлайн. Директната връзка отива при неговия секретар. Съответното питане се разпечатва, отива до нужния отдел, после…. Ужас!!!

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Предстоящи уроци Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?