Презентация на Строителство Инфо

Мила Цолова от Строителство инфо презентира сайта.

Информация за недвижими имоти, строителство и всичко в областта. Възниква въз основа на печатно издание. Успоредно с печатните медии излизат разнообразни събития в областта на строителството и имотите. Сайтът обединява отделните проекти и предоставя тяхното съдържание в удобен за всички читатели формат.

Новото за портала е вертикалното меню с най-четените рубрики от вестника. Екипът е интегриран и за онлайн и за печатното издание. Ползват се и всякакви новини от Дневник и Капитал в областта на имотите и строителството. Така се разменят читателите между изданията. Подобрена е и общата търсачка. Има възможност да търси в портала и в изданията поотделно. Основно е заложено на еднаквата визия навсякъде. Запазена е вертикалната навигация за рубриките и хоризонталната за проектите.

Запазен е сайтът на вестника с неговата стабилна аудитория от читатели. Предстои редизайн на вестника. Дизайнът на Индекс Имоти си кореспондира с дизайна на портала. На този сайт пак може да се чете изданието онлайн.

Плюс за портала – на едно място са събрани ежедневни новини от разнообразни източници в областта на строителството и имотите. Нова е рубриката за български и световни проекти, в която участват и студенти със собствени проекти, както и проекти на видни български архитекти. Календарът проследява събитията в областта. Търговският каталог обобщава презентацията на фирми и продукти. На ротационен принцип се показват фирми от Who is Who? Опция за регистрация за ежедневен бюлетин.

РЕГИСТРАЦИЯ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *