Презентация на Globul Green

Обединяващ сайт на зелените инициативи на мобилния оператор. Дава пример на всички ни да бъдем по-малко консуматори, да се рециклират отпадъците, да се научим да живеем по-добре. Благодарение на ранга на компанията инициативата достигна до голям брой хора.

ПРедполагам, че всеки от нас има в шкафа стари мобилни устройства, зарядни и т.н. „Предай нататък“ бе една игра, в която всеки можеше да предаде тези мобилни устройства и периферия да ги предаде в нужното място, а не да събират прах. Това показва силата на социалната мрежа, която се изгражда около една идея.

Ей, а за сайта ще кажеш ли нещо?

Не, сега говорим за отказа от хартиена фактура и за замяната й с електронна.

Абе за сайта, за сайта кажи!!!

Пак не – национални паркове. Обичаме парковете, нищо против да не ги освинваме и да ги почистим. Ама кажи за сайта де :((((((

В момента имаме много идеи, които искаме да развиваме този сайт. Затова следете сайта и излезте на зелено.

Е, нищо не разбрахме за сайта, затова пък получихме порциа реклама на Глобул Грийн

РЕГИСТРАЦИЯ

2 коментара към “Презентация на Globul Green”

  1. Неграмотно написан, неаргументиран и безсмислен коментар… Докато всички са анти, няма да има идея или инициатива, която да с развива смислено и ефективно.

    1. Ами вижте си презентацията! Каквато презентацията, такъв и коментарът към нея 🙂
      За вас неграмотен и безсмислен, за гледащите и слушащите – правдив. Еле като сравниш с другите презентации.
      Тук няма „анти-зелени“ или „анти-Глобул“. Тук се презентират САЙТОВЕ и критериите на конкурса са лекинко встрани от природозащитните идеи, които браните с гърди, макар че никой не ги оспорва. А сайтовете са едни такива джаджи в нета, в които са събрани картинки и текстове. Всъщност какво ли си правя труда да обяснявам?

Коментарите са изключени.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?