Първа инвестиционна в Уеб 2009

Мария Самарева от Първа инвестиционна банка бе първата, която се изправи пред журито, за да защити проекта, с който Fibank участва в конкурса.

Впечатли признанието за нефункционалността на старата концепция на сайта. Макар че точно Fibank никога не са имали слаб сайт.

След общата информация на проекта, Fibank показа сайта си. Симпатично и удобно, макар че синьото повече й отива на тази банка. Възможността за онлайн искане за кредитна и дебитна карта си е супер. Няма спор, че когато имаш постъпкова инструкция, значително по-лесно ще се справиш с нелеката задача да си изфабрикуваш карта.

Охо! 40% увеличение на посещаемостта!!! Това си е цифра! И над 1600 страници само в българската версия. Е, обратната връзка на Fibank е пословично добра. В това никой трезвомислещ не може да се съмнява. Всеки, на който му се е налагало да ползва услугите на Fibank и е ползвал сайта им или се е свързвал с банката чрез сайта или по телефона, знае, че си вършат перфектно работата. Сигурно затова около 90% от потребителите са оценили отлично сайта и най-вече удобството да работиш с него.

Дали онлайн-банкирането е част от проекта? Попита журито.

То се оказа извън този проект, но със заимстван дизайн от сайта. Така се е получила приемственост в дизайна.

Кое беше първото нещо, което веднага усетихте, че се промени? Че нещо е тежало със стария сайт и се е променило?

Не мисля, че нещо ни е тежало, но първото, което усетихме е реакцията на клиентите. Мнението и обратната връзка на клиентите беше моментална. Така разбрахме накъде сме.

Е, добре се справи Fibank. Безспорно първите в интернет-банкирането са се „върнали към основите“.

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Предстоящи уроци Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?