Сайтът с оценки от матури се срина в деня на обявяването им

Сайтът на МОМН „За матурите”, в който днес трябваше да бъдат публикувани оценките от зрелостните изпити, се срина и не работи. Освен този, не функционират въобще всички сайтове на МОМН.

Според информация от интернет, причина за преустановеното функциониране е срив в центъра за данни (data center), където са host-нати сайтовете.

Съобщението, публикувано на сайта на МОМН (www.mon.bg) преди срива, е следното:

„Уважаеми зрелостници,

Можете да проверите резултатите си от майска сесия на ДЗИ 2012 чрез въвеждане на персоналните си данни на адрес: http://rezultati.zamaturite.bg/

Това съобщение бе публикувано днес – 11 юни, на следния интернет адрес: http://mon.bg/news-home/2012/12-06-05_info_dzi.html

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

3 коментара към “Сайтът с оценки от матури се срина в деня на обявяването им”

  1. Ето това сме ние българите, когато най-много се нуждаем от нещо в даден момент става така че се намира някой неподготвен или просто българщинията ни се показва наяве и неотложно се „осираме“. Не мога да повярвам че няма кой да направи един глупав сайт в който хората просто да влязат и да си проверят оценките от матурите.
    СРАМ!!!!!

Коментарите са изключени.

Предстоящи уроци Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?