Учител на 2012 г. в „Кабината“

След допитване до курсистите и на базата на най-много положителни отзиви, избрахме Teacher Koce за учител на 2012 г. в „Кабината”.

Коце Танев преподава по английски език.

Курсистите разполагат с база за сравнение между различните преподаватели, тъй като по време на 6-мес. курс в www.Kabinata.com се обучават най-малко при 6 различни учители. Достъпът до всички преподаватели е основен принцип в нашата методология.

Курсистите имат също достъп до ВСИЧКИ нива и не заплащат за ниво, а за време в което имат достъп и учат каквото пожелаят.

Научни експерименти, а и нашата практика са доказали, че това е много по-ефективен подход отколкото цялото обучение да бъде при един и същ педагог. Човек научава повече, когато е поставен в динамична среда и е изложен на различни подходи и комуникация.

Курсистите, които се обучават по програма “Аз мога повече“, също могат да сменят нивото си в сайта, но не могат да сменят нивото си по програмата – т.е. в каквото и ниво да се запишат в Кабината, те могат да посещават всички виртуални класни стаи, но трябва да преминават задължителните си материали за седмицата от указаното място.

Онлайн обучение в “Кабината”

Видео на онлайн упражнения от “Кабината”

Как изглежда виртуалната ни класна стая

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Предстоящи уроци Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?