Ъпсурд

Да си дойдем на… нотата 🙂 Симеон Цеков представя сайта. Самите Ъпсурд след снощно участие са поръчали да не ги закачат и симпатягата Симеон Цеков ще се поти с презентацията сам.

Сайт на група и на напитка – две в едно! Центрира се върху младата, уличната култура. Е, стрийт-бола малко трудно се практикува в нета, но ще приемем вълнението на красавеца.

„Момчета, купил съм червейчета!“, се обажда сайта. Жаби, червейчета.. О, намазали са енергийни напитки в процеса на работа. Да се надяваме, че е имало и нещо по-хард, покрай тях.

Описание на напитката. Секция за игри. Леле, какъв хамелеон! Кефи ме! Сменя си цвета! Пускането на сайта е било съпроводено с групата.

Секцията Видео презентира полуголо маце. Ай стига бе! Мацето върти дупе, стрийп-бар онлайн? Шах и две пешки метър! Имало леки закачки. То това си беше чиста еротика, каква ти закачка!

Има си блог. А де? Как съм го пропуснала да го мерна досега? Айде, и тук има ерошоп. Сега да не зърнем изскачащ прозорец с порносайт? Май няма да се учудя.

Имат си и форум. Бая мненийца са натрупани. Браво, браво. Календарче със събития – концерти на групи, състезания по различни спортове. Имат си магазин за напитката и разни фенски нещица на Ъпсурд.

Даунлода има уолпейпъри с някакви невидими за нас закачки.

Към 200 000 уникални посещения. Не е зле, макар че би могло и по-добре. Качва се много материал по форума и видеото. Наистина, добре е да си има порталче за тази култура.

Да, сайтчето е тежичко за хилави компирчета. Понакачулили са доста интересности. Кефи! на главната има линкове, последното мнение от форума, последни събития, отбелязани на сайта.

Няма въпроси.

РЕГИСТРАЦИЯ

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?