Ъпсурд

Да си дойдем на… нотата 🙂 Симеон Цеков представя сайта. Самите Ъпсурд след снощно участие са поръчали да не ги закачат и симпатягата Симеон Цеков ще се поти с презентацията сам.

Сайт на група и на напитка – две в едно! Центрира се върху младата, уличната култура. Е, стрийт-бола малко трудно се практикува в нета, но ще приемем вълнението на красавеца.

„Момчета, купил съм червейчета!“, се обажда сайта. Жаби, червейчета.. О, намазали са енергийни напитки в процеса на работа. Да се надяваме, че е имало и нещо по-хард, покрай тях.

Описание на напитката. Секция за игри. Леле, какъв хамелеон! Кефи ме! Сменя си цвета! Пускането на сайта е било съпроводено с групата.

Секцията Видео презентира полуголо маце. Ай стига бе! Мацето върти дупе, стрийп-бар онлайн? Шах и две пешки метър! Имало леки закачки. То това си беше чиста еротика, каква ти закачка!

Има си блог. А де? Как съм го пропуснала да го мерна досега? Айде, и тук има ерошоп. Сега да не зърнем изскачащ прозорец с порносайт? Май няма да се учудя.

Имат си и форум. Бая мненийца са натрупани. Браво, браво. Календарче със събития – концерти на групи, състезания по различни спортове. Имат си магазин за напитката и разни фенски нещица на Ъпсурд.

Даунлода има уолпейпъри с някакви невидими за нас закачки.

Към 200 000 уникални посещения. Не е зле, макар че би могло и по-добре. Качва се много материал по форума и видеото. Наистина, добре е да си има порталче за тази култура.

Да, сайтчето е тежичко за хилави компирчета. Понакачулили са доста интересности. Кефи! на главната има линкове, последното мнение от форума, последни събития, отбелязани на сайта.

Няма въпроси.

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Предстоящи уроци Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?