Кабината / Учители / Езици / Чешки език

Учители по Чешки език

Първата крачка към обогатяването на знанията, е самото желание да го направиш. Да, желанието го имаш, но способностите дали са на налице?

Спокойно, ние сме се погрижили! Всичко се случва по-лесно, когато имаш пътеводител, който любезно да те въведе във всяка част от изучаваното и да ти поднесе специално отношение, в което са вмъкнати най-ефективните методи, чрез които уроците да бъдат забавни, интересни и лесно усвоими. И сега, като заговорим за дългите и кратки гласни, ударения, фиксирани върху първата сричка от думата и че съществителните имена имат 7 падежа… Виждам как в мислите ти се изобразява едно бяло петно, точно като преди изпит.

Това е съвсем нормално, все пак материята, която запаметяваш изисква практика, за да остане запечатана в знанията ти.

И за това сме се погрижили! Заповядай, настани се удобно пред компютъра, избери удобен за теб ден и час и се запиши на уроци по Чешки език.

Нужни са ти, само няколко урока, за да усетиш драстично подобрение в уменията си, а още след първият път, ще имаш амбицията да се развиваш с пълна мощ.

Изберете учител по чешки език за вашите нужди

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Избор на учител и запазване на индивидуални уроци

За да запазите частен индивидуален урок е необходимо да имате абонамент в Кабината. Всеки абонамент ви добавя кредити във вашия виртуален Портфейл. Използвате кредитите за запазване на уроци. Цената на един кредит е около 1 лв., но е възможно да е малко по-ниска или по-висока в зависимост от вашия абонамент (предоставяме бонус кредити с почти всеки абонамент за Кабината). Как да запазим урок?
  • Посетете профила на учителя в платформата. Там ще видите цената за урок 60 мин. в кредити. Повечето учители имат обявени свободни часове, в които веднага можете да запазите урок. Ако учителя няма обявени часове, или те не са удобни за вас, предложете урок в удобно за вас време и учителя ще приеме (ако времето не му е удобно, ще ви пише). През цялото време (преди и след запазване на урока) имате възможност да пишете на учителя и да уточните по-точно времето на уроците и допълнителна информация за обучението.
Как да избера подходящия учител?
  • Разгледайте списъците на учителите по различните предмети и техните профили. В профила на учителя има публикувани и мнения от ученици, които са учили с него, както и общия брой на проведени от него уроци. Поддържайте постоянна писмена комуникация с учителя в платформата.

Регистрирайте се и разгледайте платформата безплатно

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?