Daniela
Проведени уроци: 48       Отзиви: 1

Представяне

Дългогодишен преподавател по английски на хора от всякакви възрасти и различни националности. За някои изучаването на чужд език е по-лесно, за други по-трудно, С удоволствие ще Ви помогна да преодолеете всички трудности и да откриете един нов прозорец към света, който ще Ви даде възможност да общувате с хора от други страни, да се запознаете с тяхната култура и начин на живот.

Цитат

"Да знаеш друг език означава да притежаваш втора душа" Карл Велики "A Man Can Be Destroyed but Not Defeated" Ernest Hemingway

Отзиви от ученици за Daniela:

 
 

Урока много ми хареса,имаше интерсни ,по-различни от типичните въпроси,на които с интерес отговарях.Всеки от участниците имаше възможност да се включи многократно и да говори достатъчно.Бих се радвала на повече часове с учител Даниела. - Ирена

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Регистрирайте се за да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?