Daniela
Проведени уроци: 48       Отзиви: 1

Представяне

Дългогодишен преподавател по английски на хора от всякакви възрасти и различни националности. За някои изучаването на чужд език е по-лесно, за други по-трудно, С удоволствие ще Ви помогна да преодолеете всички трудности и да откриете един нов прозорец към света, който ще Ви даде възможност да общувате с хора от други страни, да се запознаете с тяхната култура и начин на живот.

Цитат

"Да знаеш друг език означава да притежаваш втора душа" Карл Велики "A Man Can Be Destroyed but Not Defeated" Ernest Hemingway

Преподавани предмети

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Отзиви от ученици за Daniela:

 
 

Урока много ми хареса,имаше интерсни ,по-различни от типичните въпроси,на които с интерес отговарях.Всеки от участниците имаше възможност да се включи многократно и да говори достатъчно.Бих се радвала на повече часове с учител Даниела. - Ирена

Обучение с Daniela:

 

Цена за отворен урок: 25 кредита/60 мин - Абонамент "Частни уроци"

Цена за частен урок: 46 кредита/60 мин - Абонамент "Частни уроци"

Цена за урок в курс: Абонамент "Курсове"

Избор на учител и запазване на уроците

След като вече имате активен абонамент и кредити във вашия портфейл в Кабината имате няколко възможности:

  • Разгледайте записи на изминали уроци с различни учители в курсовете в платформата и изберете учителя, чийто метод и подход на преподаване ви допада най-много.
  • Посетете урок в курс, ако учителя с който желаете да учите преподава в курс. (ако имате абонамент ‘Частни уроци’, цената за посещение на урок в курс е 20 кредита за 60 мин.)
  • Посетете профила на учителя и му пишете, за да уточните от какво обучение имате нужда и кое е удобното време за вас.
  • От профила на учител създайте директно урок в обявените от него свободни часове.
  • Ако обявените часове не са ви удобни или учителя не е обявил часове, предложете на учителя урок в удобно за вас време.
  • Поддържайте постоянна писмена комуникация с учителя в платформата.

Регистрирайте се и разгледайте платформата безплатно

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?