Ирина
Нов учител

Представяне

Работя като учител 40 години. Имам опит в клас и индивидуални уроци по музика, пиано, и клавишни инструменти, пеене, солфеж, теория на музиката, хармония, китара, блокфлейта, калимба. Подготвям ученици за кандидатстване в училища с музика и във ВУЗ, като досега всички, с които съм работила до едн са влезли там, където са пожелали. Имам пораснали ученици, които работят като музиканти в България и по света. Мога да подготвям по различни методики - съвременни и традиционни. Изготвям индивидуални планове за развитие, съобразно качествата на учениците.

Цитат

Здравейте, мога да ви помогна да осъществите целите, които сте си поставили, ако се доверите на опита ми, който е достатъчно дълъг и богат. Работя от 4 години онлайн и имам ученици от цяла Европа. Нека да работим и се забавляваме заедно.

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Регистрирайте се и разгледайте курс безплатно

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?