Надя
Нов учител

Представяне

Здравейте, казвам се Надя и съм учител по английски с почти 25 годишен опит. Минала съм през всички нива на преподаване - от детски градини като студентка, до матури, кандидатстудентски изпити, FCE, CAE и специализиран английски за медицински сестри и лаборанти. От 16 години живея в Лондон и продължавам да работя в сферата на образованието. Бих била полезна с огромния опит, който съм натрупала през годините; с любопитсвото ми, което ме кара да продължавам да плувам в необятното море, наречено английски език; с британския акцент, който съм придобила през годините тук!

Цитат

Посветила съм живота си да накарам учениците ми да се влюбят в английския език и култура. Изучаването на езици за мен е безкраен процес и затова съветвам учениците си никога да не се ограничават с един език, защото всеки един език е като тяхна втора душа! Да преподавам английски не е само сухо обяснение на граматика и думи; за мен е като да представям един чисто нов свят на учениците си, да отварям врати, които са били заключени досега, да създавам възможности и да откривам нови хоризонти. Ако искате заедно да открием тези нови хоризонти, се присъединете към моите уроци/курсове. 'Language learning takes time. Be patient with yourself and trust the process'. 'Your best teacher is your last mistake.'

Преподавани предмети

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Обучение с Надя:

 

Цена за отворен урок: 25 лв./60 мин - Абонамент "Частни уроци"

Цена за частен урок: 40 лв./60 мин - Абонамент "Частни уроци"

Цена за урок в курс: Абонамент "Курсове"

Избор на учител и запазване на индивидуални уроци

За да запазите частен индивидуален урок е необходимо да имате абонамент в Кабината. Всеки абонамент ви добавя кредити във вашия виртуален Портфейл. Използвате кредитите за запазване на уроци. Цената на един кредит е около 1 лв., но е възможно да е малко по-ниска или по-висока в зависимост от вашия абонамент (предоставяме бонус кредити с почти всеки абонамент за Кабината). Как да запазим урок?
  • Посетете профила на учителя в платформата. Там ще видите цената за урок 60 мин. в кредити. Повечето учители имат обявени свободни часове, в които веднага можете да запазите урок. Ако учителя няма обявени часове, или те не са удобни за вас, предложете урок в удобно за вас време и учителя ще приеме (ако времето не му е удобно, ще ви пише). През цялото време (преди и след запазване на урока) имате възможност да пишете на учителя и да уточните по-точно времето на уроците и допълнителна информация за обучението.
Как да избера подходящия учител?
  • Разгледайте списъците на учителите по различните предмети и техните профили. В профила на учителя има публикувани и мнения от ученици, които са учили с него, както и общия брой на проведени от него уроци. Поддържайте постоянна писмена комуникация с учителя в платформата.

Регистрирайте се и разгледайте платформата безплатно

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?