Svetlana
Проведени уроци: 413       Отзиви: 18

Представяне

Казвам се Светлана Брюк. Работя над 12 години като учител в държавни и частни немски училища в Мюнхен. Онлайн обучението ме убеди в своя удобен и лесен начин на преподаване и часовете по немски в Кабината са удоволствие за мен. Смятам, че изучаването на чужд език не се ограничава само в рамката на граматични правила и лексика, а е своеобразно запознанство с манталитета и начина на мислене в съответната страна. Моите уроци, надявам се, ще ви дадат не само знания по немски, но и ще ви запознаят с немската култура. Добре дошли в моя клас и до скоро!

Цитат

Езикът отваря не само вратите, но и очите.

Преподавани предмети

Немски език

Немски език (общо 9 учителя): Възрастни

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Отзиви от ученици за Svetlana:

 
 

Gut - Tanya

 

Страхотна е - Ivan

 

Урока мина спокойно. Преподавателката е много търпелива и внимателна! :) Благодаря! - Mariem

 

Die perfekte Lechrerin :) - Ивайло

 

За съжаление немога да участвам в онлайн уроците , но си водя записки от записите . Много съм доволна и виждам напредъка в себе си . Само едно ме притеснява повечето ученици мисля че не използват слушалки и когато правите опражнения (правим) има много големи смущения и понякога не се разбира нищо от това което попълваме повреме на упражнения . Ако е възможно ще помоля също и в чата да се пишат отговорите за да имам възможност да си свира отговорите и да видя къде са ми грешките. Благодаря ! - Лиман

 

Здравейте, може ли да повторим урока с Акузатив и Датив. Благодаря и поздрави ! - Блага

 

Здравейте, тъй като все още не съм влизал в уроците, как мога да ги видя сега. - Ивайло

 

Благодарност за преподаденото и наученото! - Margarita

 

Super - Димитър

 

Доволна съм - Margarita

 

Отлично - Димитър

 

Супер! - Димитър

 

Отлично! - Димитър

 

Всичко супер - Виктория

 

Всичко Супер , също отличен немски, без акцент - Виктория

 

Blagodarnost! - Margarita

 

Отлично - Димитър

 

Изключително добро преподаване! - Димитър

Обучение със Svetlana:

 

Цена за частен урок: 36 лв./60 мин - Абонамент "Частни уроци"

Цена за урок в курс: Абонамент "Курсове"

Избор на учител и запазване на индивидуални уроци

За да запазите частен индивидуален урок е необходимо да имате абонамент в Кабината. Всеки абонамент ви добавя кредити във вашия виртуален Портфейл. Използвате кредитите за запазване на уроци. Цената на един кредит е около 1 лв., но е възможно да е малко по-ниска или по-висока в зависимост от вашия абонамент (предоставяме бонус кредити с почти всеки абонамент за Кабината). Как да запазим урок?
  • Посетете профила на учителя в платформата. Там ще видите цената за урок 60 мин. в кредити. Повечето учители имат обявени свободни часове, в които веднага можете да запазите урок. Ако учителя няма обявени часове, или те не са удобни за вас, предложете урок в удобно за вас време и учителя ще приеме (ако времето не му е удобно, ще ви пише). През цялото време (преди и след запазване на урока) имате възможност да пишете на учителя и да уточните по-точно времето на уроците и допълнителна информация за обучението.
Как да избера подходящия учител?
  • Разгледайте списъците на учителите по различните предмети и техните профили. В профила на учителя има публикувани и мнения от ученици, които са учили с него, както и общия брой на проведени от него уроци. Поддържайте постоянна писмена комуникация с учителя в платформата.

Регистрирайте се и разгледайте платформата безплатно

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?