Благодарим за доверието. Кабината през 2023-2024г.

Курс по английски

Скъпи приятели,

Измина още една успешна учебна година за платформата на Кабината. Още от създаването на нашето онлайн училище през далечната 2005г. нашата мисия е да ви предоставяме образование на високо ниво и постоянно да усъвършенстваме нашите услуги.

Езиковите курсове на Кабината помагат на хиляди да проговорят чужд език, да надградят и затвърдят уменията си, и да просперират в личен и професионален план.

През 2023г не изневерихме на традицията си да развиваме нашите курсове, учителски екипи и технологии. Изучаването на езици в Кабината вече е желана и осъществена крачка в развитието на много жени и мъже, професионалисти и ентусиасти, ученици и учители.


Уроци и ученици

Продължихме традицията всяка година да увеличаваме броя на нашите ученици и уроци. Над 10 000 урока бяха проведени през 2023г. във виртуалните стаи на Кабината.

Направихме гъвкави абонаментни планове, които предоставят достъп на ученика до всички обучения, които се провеждат в платформата на Кабината. Всеки абонамент вече включва достъп до 6 езикови курса – английски, немски, френски, испански, италиански и нидерландски език.


Учители

Над 20 нови активни преподаватели се присъединиха към нашия професионален и мотивиран учителски екип. Всеки учител в Кабината преминава през сериозна и отговорна продедура, оценяваща знания, подход и технически умения.

Изпратените от вас отзиви за нашите учители ни убеждават, че избора ни е бил правилен и полезен за вашето обучение. Сред най-усшешните нови учители през 2023г. можем да отличим teacher Ollie (английски език), teacher Lora (английски език) lehrerin Jana (немски език) и други.


Технологии

През лятото на 2023 сайта на kabinata.com премина на новата образователна платформа – Кабината 6.0. Нашите технически екипи работиха неуморно, за да Ви предоставят ново, по-високо ниво на учене чрез преживяване, базирано на съвременните технологии и иновации.


Поглед към 2024г.

През новата година ще продължим да поставяме прогреса на вашето обучение като наш основен приоритет и цел на компанията. Предвиждаме смяна на дизайна на учебната платформа с още по-удобен и интерактивен такъв.

Планираме нови курсове и обучения, включително професионални, за които ще издаваме държавно лицензирана диплома – IT технологии, програмиране, счетоводство и други.


Курс по френски


Доверете се отново на Кабината за вашето обучение и личен напредък.

Инвестирайте в себе си!

Желаем ви здрава и успешна 2024 година!


🎁🎁🎁🎁

Възползвайте се от нашите празнични оферти за нов абонамент: 10% намаление за абонамент ‘Курсове’ +  подарък: бонус кредити за допълнителни индивидуални уроци.

Избери курс >>

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Предстоящи уроци Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?