Благодарим за доверието. Кабината през 2023-2024г.

Курс по английски

От Екипа на Кабината

Скъпи приятели,

Измина още една успешна учебна година за платформата на Кабината. Още от създаването на нашето онлайн училище през далечната 2005г. нашата мисия е да ви предоставяме образование на високо ниво и постоянно да усъвършенстваме нашите услуги.

Езиковите курсове на Кабината помагат на хиляди да проговорят чужд език, да надградят и затвърдят уменията си, и да просперират в личен и професионален план.

През 2023г не изневерихме на традицията си да развиваме нашите курсове, учителски екипи и технологии. Изучаването на езици в Кабината вече е желана и осъществена крачка в развитието на много жени и мъже, професионалисти и ентусиасти, ученици и учители.


Уроци и ученици

Продължихме традицията всяка година да увеличаваме броя на нашите ученици и уроци. Над 10 000 урока бяха проведени през 2023г. във виртуалните стаи на Кабината.

Направихме гъвкави абонаментни планове, които предоставят достъп на ученика до всички обучения, които се провеждат в платформата на Кабината. Всеки абонамент вече включва достъп до 6 езикови курса – английски, немски, френски, испански, италиански и нидерландски език.


Нашите учители

Над 20 нови активни преподаватели се присъединиха към нашия професионален и мотивиран учителски екип. Всеки учител в Кабината преминава през сериозна и отговорна продедура, оценяваща знания, подход и технически умения.

Изпратените от вас отзиви за нашите учители ни убеждават, че избора ни е бил правилен и полезен за вашето обучение. Сред най-усшешните нови учители през 2023г. можем да отличим teacher Ollie (английски език), teacher Lora (английски език) lehrerin Jana (немски език) и други.


Технологии

През лятото на 2023 сайта на kabinata.com премина на новата образователна платформа – Кабината 6.0. Нашите технически екипи работиха неуморно, за да Ви предоставят ново, по-високо ниво на учене чрез преживяване, базирано на съвременните технологии и иновации.


Поглед към 2024г.

През новата година ще продължим да поставяме прогреса на вашето обучение като наш основен приоритет и цел на компанията. Предвиждаме смяна на дизайна на учебната платформа с още по-удобен и интерактивен такъв.

Планираме нови курсове и обучения, включително професионални, за които ще издаваме държавно лицензирана диплома – IT технологии, програмиране, счетоводство и други.


Курс по френски с Кабината-БГ


Доверете се отново на Кабината за вашето обучение и личен напредък.

Инвестирайте в себе си!

Желаем ви здрава и успешна 2024 година!


🎁🎁🎁🎁

Възползвайте се от нашите празнични оферти за нов абонамент: 10% намаление за абонамент ‘Курсове’ +  подарък: бонус кредити за допълнителни индивидуални уроци.

Избери курс >>

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Предстоящи уроци Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?