Немски език – начало на всички нива от 10.06

Немски език курс всички нива

Започнете вашето езиково пътешествие с увереност!

В седмицата от 10.06 започват отначало всички нива в курса по немски език в Кабината. Независимо дали сте абсолютни начинаещи или желаете да освежите знанията си, това е вашият шанс да се потопите в езика и културата на Германия, Австрия и Швейцария. Периодът е подходящ за включване за ученици, които желаят да учат езика от ниво ‘Напълно начинаещи’ (А1-1). Уроците в ниво А1-1 започват с азбуката, числата и други основни понятия.

Защо да започнете нивото отначало?

  • Здрава основа: В Кабината вярваме, че изграждането на здрава основа е от ключово значение за успеха в изучаването на език. Започвайки от ниво А1-1, ще усвоите основите на граматиката, речника и произношението, което ще ви осигури увереност за по-нататъшното ви езиково развитие.
  • Постепенно надграждане: Учебната програма в Кабината е структурирана така, че да ви води постепенно през езиковите нива. Всеки урок надгражда знанията от предишния, което ви позволява да усвоявате езика по плавен и ефикасен начин.
  • Подкрепа от опитни преподаватели: Уроците в курса се водят от Snezhana, Veselina и Jana – дългогодишни и опитни преподаватели по немски език, които ще ви мотивират и подкрепят по пътя ви към езиковото усъвършенстване. Вижте всички учители по немски език >>

Защо уроците са по 90 минути?

По-дългите 90-минутни уроци ви позволяват:

  • По-задълбочено потапяне в езика: По-продължителните занятия ви дават възможност да се потопите по-задълбочено в езиковата среда и да усвоите по-голямо количество материал.
  • По-ефективно практикуване: 90-те минути ви осигуряват повече време за практикуване на езика чрез упражнения, разговори и дискусии.
  • По-добро усвояване на материала: По-продължителните уроци ви позволяват да усвоите материала по-задълбочено и да затвърдите знанията си.

Какво ви предлага курсът по немски език в Кабината?

  • Достъп до всички нива и учители: С един абонамент получавате достъп до всички нива на курса по немски език.
  • Редовни граматически онлайн уроци: Задълбочете знанията си по граматика в допълнителни онлайн уроци, които ще ви помогнат да усвоите езика по-ефективно.
  • 4-седмични цикли: Учебната програма е разделена на 4-седмични цикли, което ви позволява да планирате своето обучение по-лесно.
  • Гъвкавост: Можете да посещавате уроците на живо или онлайн, в зависимост от вашите предпочитания.

Не се колебайте – отворете врати към света на немската култура с Кабината!

Запишете се за курс по немски език още днес!

Четете още от Кабината и на нашия Фейсбук профил: https://www.facebook.com/kabinata.bg/

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Предстоящи уроци Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?