Нови учители в курса по Английски език – teacher Tancy, teacher Krisi и teacher Jennie

Когато става въпрос за изучаване на език, компромиси не трябва да се правят.

Как звучи това? Непонятно..?

Ами, представи си, че имаш мечта, изразяваща се в това – да научиш Английски език и съответно да го практикуваш. Дотук, чудесно!

Ходиш на училище, изучаваш (засилено) този език, разбира се, не можеш да се съсредоточиш напълно в час, все пак винаги се намира някой, който да се погрижи за „добрата дисциплина“ в клас. Изпускаш материал, опитваш се да наваксаш вкъщи, но не разбираш 100% от изученото.

Времето лети, дните и действията се повтарят, а ти имаш все повече пропуски.. И какво се случи с мечтата ти?

Но нали знаеш? За всяка болка си има лек! Няма да те оставим да сричаш, ще ти помогнем, нали това е нашата мисия?

Нека започна по същество.

Искам да те запозная с новите учители по Английски език, които наскоро се присъединиха към нашето семейство в „Кабината“.

Приветствай – teacher Tancy, teacher Krisi и teacher Jennie. Те са висококвалифицирани в областта си и са много детайлни в обясненията.

Ще ти ги представя индивидуално, за да придобиеш по-ясна представа:

Teacher Krisi преподава Английски език, вече повече от 9 години. Завършила образованието си в Англия, тя придобива отлични познания и се запознава с една коренно различна култура с много висок стандарт.

Нейната мисия, е да бъде максимално полезна в подкрепата за успешното развитие на учениците. Изключително внимателна и детайлна, teacher Krisi превръща всеки обучаващ се в – съкровищница преливаща от знания и умения.

Степените, в които преподава са с широк обхват – ВъзрастниУченици от 1 до 4 класУченици от 5 до 8 класУченици от 9 до 12 класРазговорен английскиМатура и подготовка на Кандидат-студенти за предстоящите изпити.

Чрез доказано ефективните си методи и похвати на работа, teacher Krisi, определено спечели доверието на обучаващи се от всякакви възрастови групи.

Teacher Tansy – нейната учителска кариера стартира с преподаване на Английски език, на деца и възрастни в България. След което, сменя местожителството си, запътвайки се към САЩ.

Там работи с деца бежанци и имигранти, които изучават английски в системата на държавните училища в Айдахо.

В обръщение към учениците си, тя казва:

– „В момента преподавам Английски език – онлайн, което ми дава възможност да работя с деца и възрастни от целия свят.

Притежавам степен Бакалавър, Английска филология, с професионална квалификация.

Учител по Английски Език, и TESOL сертификат. Изкарала съм курс The WorkshopWay- система за обучение на малки ученици да четат на английски език и Touch Math- система за малки ученици за броене и смятане.“

Изцяло отдадена на работата си, teacher Tansy завладява вниманието на обучаващите се. Мнението им към нейния начин на преподаване е изцяло позитивно.

Тя използва изключително резултатни техники, чрез които прави процеса на учене – песен.

Степените, в които преподава са – ВъзрастниРазговорен английскиУченици от 5 до 8 клас и Ученици от 9 до 12 клас.

Teacher Jennie – След известно отсъствие, тя се завръща обратно в сърцето на „Кабината“, а ние я приветстваме с широко отворени обятия.

Дългогодишният стаж, отличителните методи и високата квалификация правят teacher Jennie – един от най-добрите ни учители.

Очаквай скоро появата на нейното присъствие! Тя ще ти помогне да откриеш необятни светове, а това ще бъде моментът, в който ученето по Английски език ще започне да ти се струва като детска игра.

Знаеш, че езикът е обширна материя, която, разбира се може би, би могъл да изучиш сам, но ще ти отнеме в милиони пъти повече време, отколкото когато се довериш на професионалист, който отдава душата си, за да завърши творенията си в перфектно състояние (под „творенията си“ – визирам теб и всички останали, чиито амбиции са насочени към качествено обучение).

Поеми по правилният път, вземи решение и просветли бъдещето си с безброй нови знания, бъди винаги отличникът в класа.

Нека те мотивирам с няколко известни факта, за това защо, е толкова необходимо перфектното владеене на Английски език.

  • Ще започна с това, че Английският е официален език – в 53 държави. На повече от 400 милиона човека този език е майчин.

Представяш ли си?

Ще имаш способностите да комуникираш свободно с повече от четвърт от населението на света.

А, да ти кажа ли за тези, които говорят Английски на свободна практика като втори език, колко много са те? Всеки пети човек знае Английски.

Не бъди по-назад с материята.

Поради причината, че никой от нас не е в състояние да научи всичките 6500 езика, които съществуват, можем да използваме един универсален, чрез който да улесним комуникацията максимално.

  • Инвестирай в бъдещата си работа!

За да си намериш добра работа, с високо заплащане, при всички обстоятелства ти е необходим Английски език.

Има бизнеси, които водят кореспонденцията си със света изцяло на Английски, независимо от това, на коя точка се намират.

  • Ще улесниш процеса си на пътуване.

Представи си, че отиваш на почивка в чужбина, съответно, там никой не говори Български език, нали знаеш? Как ще процедираш?

Ще си вземеш речник и ще се опитваш да обясняваш едно изречение в продължение на 10 минути, лутайки се из страниците и забравяйки мисълта си или имаш по-добра идея?

Виждаш ли колко много позитиви има изучаването на един език?

Времето не чака, погрижи се за образованието си, обещавам, че няма да предадем доверието ти!

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Предстоящи уроци Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?