Ново в Кабината – Януари

Уважаеми потребители,

през месец януари в Кабината се провеждат интензивни курсове по всички езици и за всички нива. На ваше разположение онлайн са десетки високо-квалифицирани преподаватели и виртуални класни стаи. Потребителите на всеки език получават достъп до ВСИЧКИ нива.

Английски език

Начални дати на всички нива в курса по английски език – всяка седмица. Всички начални дати >>

Немски език

Всички начални дати>>

Ново: Всяка събота от 13:00ч. до 14:00ч. – преговорни часове за ниво B1. Редовните часове се провеждат всеки вторник и четвъртък от 20:00ч. до 21:00ч.

Испански език

Всички начални дати>>

Ново: Ниво B1 всеки четвъртък от 20:10 до 21:10ч.

Френски език

Начални дати на нивата:
Начални дати на уводен курс А0 :
24.01; 21.02

Начални дати на тематични групи на А1 :
31.01; 14.02; 28.02

Начални дати на тематични групи на А2 :
01.02; 15.02; 01.03

Начални дати на тематични групи на B1 :
01.02; 15.02; 01.03

Италиански език

От 18.01 започваме провеждането на второ ниво (А2) по италиански език. Уроците ще се провеждат всеки вторник и събота от 19:00ч. Ниво А1 продължава паралелно както досега в понеделник и сряда. Всички курсисти в курса по италиански език ще имат възможност да посещават и двата курса. Обучението в ниво А2 се провежда със същите преподаватели и по същата система както нивото за начинаещи А1.

Live support

Към системата за помощ на Кабината беше добавена и програмата за чат Live Support (достъпна от адрес http://support.kabinata.com/index.php). Програмата има два статуса – online и offline. Когато статусът е online и цвета е зелен, това означава че наш служител е на линия и потребителите могат да му пишат – с кликане върху картинката се отваря чат прозорец. Тъй като комуникацията е писмена, програмата дава възможност на потребителите да задават въпроси на отдела по подръжка на Кабината по време на урок или дори догато говорят във виртуалната стая.

Работно време на екипа по подръжката>>

Live Support е допълнителна възможност за помощ и работи паралелно с нашите телефони и подръжката по скайп ‘Помощ:на линия’.

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Един коментар към “Ново в Кабината – Януари”

Коментарите са изключени.

Предстоящи уроци в курс по испански език Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?