Кабината / Учители / Чужди езици / Руски език

Учители по Руски език

С радост ще обогатим знанията ви по руски език и ще ви научим на много повече, отколкото предполагате. Подбираме учители, на високо ниво, с опит в онлайн преподаването.

Учители по Руски език

Използвайте кредитите във вашия портфейл, за да създатете частен урок. Можете да пишете на учител, за консултация и уговаряне на урок или да му предложите урок и той да го приеме.

Zara

Проведени уроци: 45

От пет години се занимавам с преподаването на чужди езици, най-вече на английски, руски език и български език за чужденци. В момента преподавам в образователен център ,,Йера'' и учебен център Davitoz. Притежавам редица сертификати, както и TESOL/TEFL Certificate, издаден от World TESOL Academy. Бих се радвала да помогна на учениците и възрастните с изучаването на чужди езици.

Rositsa

Проведени уроци: 31
Отзиви от ученици: 1

Руският език - езикът на най-голямата по площ държава в света, езикът, който говорят стотици милиони хора по цял свят, езикът на една все по-силна в икономическо, духовно и политическо отношение Русия. Много ми се иска повече хора да повярват, че това не е носталгия по старите времена и по бившия голям брат. Това просто е убедеността, че за да просперира, България трябва да води балансирана политика, да защитава интересите си както на запад, така и на изток. В този ред на мисли, убедена съм, че руският език е нужен на младите хора в България не поради някакви идеологически съображения, а заради техния чисто прагматичен интерес. Pycĸият ce изпoлзвa oт oĸoлo 260 млн. дyши пo cвeтa, нo нe caмo тoвa пpaви изпoлзвaнeтo мy тoлĸoвa глoбaлнo. Toй e и мeждyнapoдният eзиĸ нa Kocмoca. Aĸo иcĸaмe дa лeтим в Kocмoca e нaлoжитeлнo дa знaeм eзиĸa, зa дa ocъщecтвим тaзи cвoя мeчтa. Πpичинaтa e, чe в cпeшнитe cлyчaи инcтpyĸциитe ce дaвaт нa… pycĸи eзиĸ! :)

Diana

Проведени уроци: 12

Завърших Начална педагогика и Социална педагогика.Изучавам Английска филология. Работих като учител в начален етап в училище. Работих в Регионален инспекторат по образованието в град София. Преподавам частни уроци по Английски и Руски език.

Nikolova

Проведени уроци: 6

Здравейте, Казвам се Соня Николова Христова. Дълги години бях учител по английски, руски и български език. От 9 години съм преподавател в Югозападен университет „ Неофит Рилски”. Преподавам практически руски език и български език за чужденци. Общ стаж като учител и преподавател 33 години. Филолог съм по образование. Завършила съм: - Руска филология, Магистър (Специалист по руски език и литература. Учител по руски език и литература). От 2017 година съм доктор по славянски езици (Руски език); - Втора (равностойна) специалност – Български език и литература. Магистър; - Английска филология. Магистър. Учител и преподавател по английски език. Имам дългогодишен опит в работата с различни възрастови групи – от ученици до възрастни, както и с корпоративни клиенти по програмите : „ Аз мога „ и „Аз мога повече”. За мен ще бъде чест и отговорност да заслужа Вашето доверие!

Ника

Нов учител
 

Привет, Завършила съм руска филология и превод във великотърновския университет "Св. Кирил и Методий". Имам опит в преподаването в частна школа на индивудални курсисти и на групи. Преподаването е моето призвание, като смятам че всеки човек има неподозиран потенциал и ролята на учителя е да му помогне да го разкрие. Моля при запазване на час, напишете кратък коментар каква искате да е целта на урока, за да мога да подготвя подходящи и интересни за Вас материали.

Лия

Нов учител
 

Привет, Зовут меня Стоилкова Лия. У меня мама русская и она подарила мне свой язык. Я являюсь носителям русского языка, для меня он родной на том же уровне, что и болгарский. Могу быть полезной в произношении, в изучение через общение на любые темы которые интересны вам. Я изпользуюсь метод под названием "Effortless English by AJ Hoge". Через него я сама заговорила по английски. Он очень успешно работает и с русским языком. Зачем вы должны выбрать меня?! Я даю альтернативу стандартному обучению для меня оно работало очень вяла и скучно. Давайте вместе зайдём в свет русского языка благодарю ему вы сможете узнать столько нового и интересного. Буду очень рада общению

Дарья

Нов учител
 

Професионален учител по руски език, който предлага забавни уроци за деца и възрастни: рускоговорящи, двуезични и такива, които тепърва започват да изучават нов език. Моите ученици могат лесно да четат рускоезична литература, да общуват с рускоговорящи колеги, клиенти, приятели и уверено да се явяват на изпити с различна степен на трудност. Аз не ви уча да решавате шаблонни тестове, а да разбирате структурата на езика, да можете да общувате на ежедневни теми и да сте готови за различни видове задачи.

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Регистрирайте се и разгледайте курс безплатно

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?