Кабината / Учители / Езици / Руски език / Ученици 9 - 12 клас

Курс по Руски език

Ученици 9 - 12 клас

Обучение по руски език за ученици 9 - 12 клас

Ако съществува предмет, който те затруднява в училище и това е Руският език, определено си попаднал на правилното място – при нас в Кабината. Да, разбира се, всяко ново начинание изисква усилия, тези усилия задължително трябва да бъдат придружени от амбиция, за да може всичко да върви по план. Понякога, обаче желанието отсъства, поради спънки, превърнали се в сериозни препятствия по време на изучаването на езика. Този фактор в много от случаите отказва ученика от бъдещото му развитие в сферата, с която се е захванал. Ние отлично разбираме тези възникващи промени в начина на мислене на ученика, които са напълно нормални. Но това далеч не е решение.

С подкрепата на нашите висококвалифицирани учители, създадохме чудесни методи и похвати на обучение, които да демонстрират на обучаващите се, още от първото посетено занятие, с какви богатства ще се сдобият и колко много нови перспективи ще се отворят пред очите им.

Няма място за колебания, отнася се за твоето личностно развитие.

Учители по Руски език (Ученици 9 - 12 клас)

Rositsa

Частен урок: 34 кр./60 мин.
Проведени уроци: 31
Отзиви от ученици: 1

Руският език - езикът на най-голямата по площ държава в света, езикът, който говорят стотици милиони хора по цял свят, езикът на една все по-силна в икономическо, духовно и политическо отношение Русия. Много ми се иска повече хора да повярват, че това не е носталгия по старите времена и по бившия голям брат. Това просто е убедеността, че за да просперира, България трябва да води балансирана политика, да защитава интересите си както на запад, така и на изток. В този ред на мисли, убедена съм, че руският език е нужен на младите хора в България не поради някакви идеологически съображения, а заради техния чисто прагматичен интерес. Pycĸият ce изпoлзвa oт oĸoлo 260 млн. дyши пo cвeтa, нo нe caмo тoвa пpaви изпoлзвaнeтo мy тoлĸoвa глoбaлнo. Toй e и мeждyнapoдният eзиĸ нa Kocмoca. Aĸo иcĸaмe дa лeтим в Kocмoca e нaлoжитeлнo дa знaeм eзиĸa, зa дa ocъщecтвим тaзи cвoя мeчтa. Πpичинaтa e, чe в cпeшнитe cлyчaи инcтpyĸциитe ce дaвaт нa… pycĸи eзиĸ! :)

Diana

Частен урок: 36 кр./60 мин.
Проведени уроци: 12

Завърших Начална педагогика и Социална педагогика.Изучавам Английска филология. Работих като учител в начален етап в училище. Работих в Регионален инспекторат по образованието в град София. Преподавам частни уроци по Английски и Руски език.

Дарья

Частен урок: 34 кр./60 мин.
Нов учител
 

Професионален учител по руски език, който предлага забавни уроци за деца и възрастни: рускоговорящи, двуезични и такива, които тепърва започват да изучават нов език. Моите ученици могат лесно да четат рускоезична литература, да общуват с рускоговорящи колеги, клиенти, приятели и уверено да се явяват на изпити с различна степен на трудност. Аз не ви уча да решавате шаблонни тестове, а да разбирате структурата на езика, да можете да общувате на ежедневни теми и да сте готови за различни видове задачи.

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Регистрирайте се и разгледайте платформата безплатно

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?