Гюл

Гюл

Частен урок: 36 кредита/60 мин
Нов учител

Представяне

Турският език се говори от над 83 млн. души, което го прави най-разпространения тюрски език в света. Където и по света да отидете ще намерите човек, говорещ на този език. Защо да не сте един от тях? Турският език ще ви отвори много врати в личен и професионален план. А аз ще ви помогна процесът на обучение да е интересен, забавен и обяснен по достъпен начин! Елате да се потопим заедно в културата на този свят! Bulgaristan'dasınız, Bulgarca öğrenmek istiyorsununuz ama nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz. O zaman doğru adrestesiniz. Gelin bu yolda beraber yürüyelim. Bu dili size en kolay ve anlaşılır bir dilde aktarayım. Sonuçların ne kadar hızlı geldiğine kendiniz bile inanamayacaksınız!

Цитат

Друг език - тя е различна визия на живота. Diğer dilleri bilmeyen insanın fikirleri eksiktir.

Гюл преподава:

 
Турски език

Турски език (общо 2 учителя): Възрастни

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Избор на учител и запазване на уроците

След като вече имате активен абонамент и кредити във вашия портфейл в Кабината имате няколко възможности:

  • Разгледайте записи на изминали уроци с различни учители в курсовете в платформата и изберете учителя, чийто метод и подход на преподаване ви допада най-много.
  • Посетете урок в курс, ако учителя с който желаете да учите преподава в курс. Цената за посещение на урок в курс е 20 кредита за 60 мин.
  • Посетете профила на учителя и му пишете, за да уточните от какво обучение имате нужда и кое е удобното време за вас.
  • От профила на учител създайте директно урок в обявените от него свободни часове.
  • Ако обявените часове не са ви удобни или учителя не е обявил часове, предложете на учителя урок в удобно за вас време.
  • Поддържайте постоянна писмена комуникация с учителя в платформата.

Регистрирайте се и разгледайте платформата безплатно

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?