Кабината / Учители / Езици / Турски език

Индивидуални уроци по Турски език

Обучение с частни (индивидуални уроци)

Изберете учител по турски език за вашите нужди

Учители по Турски език

.

Зейнеп

Частен урок: 36 лв./60 мин.
Нов учител
 

С моята помощ ще се запознаете с правописа и пунктуацията в турския език, с граматиката на езика, с изговарянето на числата на турски език – първото, което научава всеки от нас независимо в коя част на света се намира, начините за изказване на часовете, цветовете, сезоните, месеците и дните. Ще разберете как да изговаряте на турски език имената на държавите и националностите по света, посоките на света, планетите в Слънчевата система. Ще се запознаете с най – разпространените мъжки и женски турски имена, както и техните съкратени варианти. Ще научите кои са членовете на семейството , професиите и частите на тялото на турски език.

Гюл

Частен урок: 36 лв./60 мин.
Нов учител
 

Турският език се говори от над 83 млн. души, което го прави най-разпространения тюрски език в света. Където и по света да отидете ще намерите човек, говорещ на този език. Защо да не сте един от тях? Турският език ще ви отвори много врати в личен и професионален план. А аз ще ви помогна процесът на обучение да е интересен, забавен и обяснен по достъпен начин! Елате да се потопим заедно в културата на този свят! Bulgaristan'dasınız, Bulgarca öğrenmek istiyorsununuz ama nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz. O zaman doğru adrestesiniz. Gelin bu yolda beraber yürüyelim. Bu dili size en kolay ve anlaşılır bir dilde aktarayım. Sonuçların ne kadar hızlı geldiğine kendiniz bile inanamayacaksınız!

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Избор на учител и запазване на индивидуални уроци

За да запазите частен индивидуален урок е необходимо да имате абонамент в Кабината. Всеки абонамент ви добавя кредити във вашия виртуален Портфейл. Използвате кредитите за запазване на уроци. Цената на един кредит е около 1 лв., но е възможно да е малко по-ниска или по-висока в зависимост от вашия абонамент (предоставяме бонус кредити с почти всеки абонамент за Кабината). Как да запазим урок?
  • Посетете профила на учителя в платформата. Там ще видите цената за урок 60 мин. в кредити. Повечето учители имат обявени свободни часове, в които веднага можете да запазите урок. Ако учителя няма обявени часове, или те не са удобни за вас, предложете урок в удобно за вас време и учителя ще приеме (ако времето не му е удобно, ще ви пише). През цялото време (преди и след запазване на урока) имате възможност да пишете на учителя и да уточните по-точно времето на уроците и допълнителна информация за обучението.
Как да избера подходящия учител?
  • Разгледайте списъците на учителите по различните предмети и техните профили. В профила на учителя има публикувани и мнения от ученици, които са учили с него, както и общия брой на проведени от него уроци. Поддържайте постоянна писмена комуникация с учителя в платформата.

Регистрирайте се и разгледайте платформата безплатно

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?