Зейнеп

Зейнеп

Частен урок: 36 кредита/60 мин
Нов учител

Представяне

С моята помощ ще се запознаете с правописа и пунктуацията в турския език, с граматиката на езика, с изговарянето на числата на турски език – първото, което научава всеки от нас независимо в коя част на света се намира, начините за изказване на часовете, цветовете, сезоните, месеците и дните. Ще разберете как да изговаряте на турски език имената на държавите и националностите по света, посоките на света, планетите в Слънчевата система. Ще се запознаете с най – разпространените мъжки и женски турски имена, както и техните съкратени варианти. Ще научите кои са членовете на семейството , професиите и частите на тялото на турски език.

Цитат

Езикът е богатство и култура, а да знаеш друг език е като да имаш втора душа!

Зейнеп преподава:

 
Турски език

Турски език (общо 2 учителя): Възрастни

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Избор на учител и запазване на уроците

След като вече имате активен абонамент и кредити във вашия портфейл в Кабината имате няколко възможности:

  • Разгледайте записи на изминали уроци с различни учители в курсовете в платформата и изберете учителя, чийто метод и подход на преподаване ви допада най-много.
  • Посетете урок в курс, ако учителя с който желаете да учите преподава в курс. Цената за посещение на урок в курс е 20 кредита за 60 мин.
  • Посетете профила на учителя и му пишете, за да уточните от какво обучение имате нужда и кое е удобното време за вас.
  • От профила на учител създайте директно урок в обявените от него свободни часове.
  • Ако обявените часове не са ви удобни или учителя не е обявил часове, предложете на учителя урок в удобно за вас време.
  • Поддържайте постоянна писмена комуникация с учителя в платформата.

Регистрирайте се и разгледайте платформата безплатно

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?