Започва награждаването БГ Сайт 2009

Юбилейният десети конкурс за БГ Сайт 2009 приключи и след малко започва награждаването на печелившите. Помпозната зала на Шератон надали често се наслаждава на присъствието на толкова много интернет-светила. Е, сега е моментът 🙂 Конкурсът се проведе в 12 категории и всички участващи сайтове достойно претендират за званието „най-добър“. Но тъй като целта на занятието да се избере от най-добрите най-добрия, сега ще стане ясно кой все пак е с едни гърди напред в българското интернет пространство.

Всеки български юзър си има своите пристрастия. Че как иначе. Все пак интернетът е за нас, за юзърите, и сайтовете, които ще награждават тази вечер пак са за нас. За нас ги правят, за нас ги кусурят, подобряват ги, правят ги удобни и интересни. Интересното на този традиционен конкурс е, че всеки един от нас имаше възможността да каже кой според него е по-по-най. Ако не сме го направили, проблемът си е наш. Но това съвсем не значи, че не ни е интересно кой ще спечели готините статуетки.

Както винаги „Кабината“ излъчва подобни интересности на живо. Така че ако искате да видите кой, за какво, как и прочие, знаете адреса www.kabinata.com А инфо за самия конкурс можете да откриете на http://www.bgsite.org , както и доста интересно инфо за предишните конкурси.

В момента ние тук се радваме на звуците на пиано и цигулка. Честно казано не знам дали си пасва с тематика като уеб, но е много готино. А на готиното кусури не му се търсят 🙂

Ще се постараем да ви разкажем какво става тук, дето се вика, от мястото на събитието. И се надявам да ви е интересно с нас 🙂

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Предстоящи уроци Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?