Защо да учим английски език онлайн в Кабината?

Изучаването на чужд език изисква много енергия, дисциплинираност и лична отдаденост на човека. Във все по-забързаният живот през 2020 година работните задачи и грижата за семейството заемат 90% от времето и става изключително трудно да се вмести в графика и едно посещение на място за уроци по чужд език.

Поради тази причина от Кабината сме разработили идеята за изучаване на чужд език онлайн по професионален и ефективен начин. Как може да сте сигурни, че с Кабината ще научите езика идеално до нивото, което желаете?

Квалифицирани учители водят уроци на живо

В Кабината работим с висококвалифицирани учители по чужди езици, включително и native speaker-и. Това са дипломирани учители с опит и сертифицирани специалисти. Разчитаме на тяхната грижа и изграден подход към курсистите за по-лесно усвояване на новия материал по чуждия език.

Достъп до различни нива с един абонамент

Ако при посещаването на стандартни курсове минавате тест за определяне на ниво и след това започвате да усвоявате материал само от едно ниво, то при закупуването на абонамент за курс в Кабината получавате достъп до всички нива едновременно. Това ви позволява да карате две нива едновременно;  да изберете кои класове да посещавате; да прескачате уроци или да се връщате назад и да гледате видеа от изминали уроци.

Видове уроци

Уроците във всеки курс са разделени на нива, като се класифицират и по тип – граматика, слушане, дискусионни часове. Всеки урок има насочващо заглавие и конкретна тематика от изучавания материал. Урочните сесии имат продължителност 2 астрономически часа.

Включете се в час

След като изберете в кой урок да се включите и часът започне, съответният преподавател открива началото на сесията с поздрав и провежда кратък диалог с всеки от участниците. Целта е курсистите да тренират свободно говорене на чуждия език, като преподавателят обръща внимание върху граматиката и фразите, употребявани от участниците. Споделя съвети и дава насоки за подобряване на изказа.

По време на часа чатът и интерактивната дъска се използват активно. В чата се споделят нови думи, изрази и техните употреби, а самите курсисти, могат да споделят свои впечатления в чата, докато се излага материалът по новия урок. Посредством бялата дъска учителят предлага упражнения и задачи, които да бъдат решавани; презентира специално изготвени презентации или полезни материали от учебници или интернет.

Едно от предимствата на платформата на Кабината е, че преподавателят може да дава права на курсистите да говорят или да пишат по дъската, а след това да си възвръща контрола над часа обратно. По този начин часовете протичат гладко и стегнато според предварително начертания от преподавателя план.

На финала на часа се прави обобщение на урока, задават се въпроси, изяснява се материалът и домашните задания.

Учите в удобно време от удобно за вас място

В Кабината посещавате само тези часове, които са удобни спрямо вашия график. Всички останали, които сте пропуснали, може да гледате на запис и да бъдете в час с изучавания материал независимо от обстоятелствата. Може да учите от вкъщи, от офиса на работа, от вилата в планината – изборът е ваш! Нуждаете се единствено от слушалки и интернет връзка.

Как се провеждат онлайн занятията по английски език в Кабината?

Едно ниво – четири седмици.

Посещавайки редовно уроците за един месец ще усвоите знанията, които са предвидени за едно от шестте нива.

Една седмица – три урока по два часа.

В рамките на седмицата взимате три урока, които са по два часа. Всеки урок има по 3 отделни глави. Предварително си правите графика за деня, така че да е удобно за вас и да отделите въпросните часове за английски. Ако не успеете да посетите класа на живо, може да гледате запис на урока по-късно.

А защо само едно ниво?

Ако сте достатъчно упорити и амбициозни, може да посещавате две или повече нива наведнъж. Само трябва добре да си предвидите времето и да имате желанието да усвоите материала, който нашите учители ще ви преподадат.

И това не е всичко…

Освен предвидения материал за съответното ниво, има и допълнителни уроци, които ще ускорят повишаването на знанията ви по английски. Става дума за говорене (да, това е най-трудната част). Ето защо сме предвидили специални speaking сесии, в които ще обърнем внимание на „развързването на езика“. Също така има Evening talks – това са вечери, по време на които ще си говорите непринудено и така неусетно ще станете по-добри в изказа си.

Преговор и затруднения

Разбира се, че усвоените знания трябва да се преговарят, иначе се забравят. Затова правим чести и ефективни преговори, които затвърждават наученото. А за това, което ви е най-трудно е предвиден така наречения Problem points – обръщаме детайлно внимание на материала от урока, който най-много ви затруднява. След няколко обяснения ще видите, че трудното всъщност не е толкова трудно!

Домашни задания и достъп до учебни материали

В Кабината ще получавате домашни задания от преподавателите, които те след това ще проверяват. Учителите, с които работите пишат рецензии с ясни препоръки, които да ви помогнат да изчистите пропуските в материала.

Абонаментът ви дава директен достъп до учебни материали и помагала под формата на упражнения, тестове, аудио и видео записи.

При необходимост от пауза на курса

Ако ви предстои пътуване или ви се налага да прекъснете обучението в момента поради някаква причина, Кабината ви дава право на 30 дни пауза за всеки абонамент. Така може да отметнете важния за вас ангажимент и да се върнете по-късно спокойно към вашите любими уроци по език в Кабината.

Разбира се, може да взимате дните на порции – по всяко време може да видите във вашия абонамент с колко оставащи дни пауза разполагате.

Запишете се на онлайн курс в Кабината и стартирайте вашия език сега!

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Предстоящи уроци в курс по английски език Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?