Честита Нова година!

Изминаха 10г. откакто стартирахме и развихме най-голямата онлайн образователна услуга в България. В Кабината учите с реални хора – учители и педагози.
През 2018г. продължихме да предоставяме всичко от което се нуждаете за да учите успешно. Увеличихме броя на нашите курсове, учители и класове – седем дни в седмицата: пред деня, вечер и уикенда. Наблегнахме на още по-добър съпорт за нашите клиенти – повече специалисти и инструменти. Всичко това с единствена цел – да ви предоставим ефективна и висококачествена услуга. В Кабината не само учите, но и научавате.
В замяна вие ни направихте най-големия подарък. Вашите лични и бизнес успехи, осъществени със силата на знанието и образованието. Вие напреднахте повече. Познанията ви обогатиха и дадоха основа да вървите още по-напред. Вие ни дадохте причина да отдадем сърцата и енергията си в създаването на онлайн образователна платформа, която служи на хиляди в България и по света.
Ние сме благодарни.
За да отпразнуваме общите успехи, създадохме страница, която описва тази невероятна година. Надяваме се да ви хареса.
Ние сме готови да подкрепим вашето лично развитие и успехи през 2019 и занапред.
Благодарим Ви, че позволихте да сме част тях. Желаем ви много здраве и успехи през 2019г!
С Уважение,

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Предстоящи уроци Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?