Индивидуални уроци по чужд език онлайн

В онлайн платформата за изучаване на чужди езици Kabinata.com се провеждат курсове за нива А1 – B2 на английски, немски, френски, италиански, испански и нидерландски език. Освен работа по групи, част от преподавателите провеждат и допълнителни индивидуални уроци онлайн. Освен по гореизброените езици, се предлагат и частни уроци по китайски език. Платформата позволява да изберете учител и запазите час за провеждане на частен урок.

Предимства на индивидуалните уроци онлайн

Освен удобството да изучавате материала от комфорта на вашия дом, частните уроци позволяват провеждане на обучението в удобно за вас и преподавателя време. При частен урок вниманието на преподавателя е съсредоточено изцяло върху вас и е много по-лесно да се изчистят пропуските при взимането на материала. Това от своя страна съдейства за по-бързото и ефективно усвояване на учебните модули и взимането на сертификат.

Друго предимство на частните уроци е, че позволяват работа върху специализирана тема или езиков проблем. По този начин може да се съсредоточите изцяло върху сферата, която ви интересува и да навлезете в дълбочина в необходимата терминология.

При персоналната работа с преподавател получавате възможност и да изчистите всякакви неточности в комуникацията и изговора на думите. Ще получите както повече време за упражняване на езика, така и възможност да го употребите максимално за постигане на вашите цели.

Как се запазва частен урок онлайн

В онлайн платформата на Kabinata.com може да запазите час от 1 до 6 дни предварително съобразно вашия и на преподавателя график. За целта избирате час от графика на преподавателя и след това сравнявате със записаните уроци във вашия дали времето е свободно. Не може да се запазва час от днес за днес, тъй като както учителят, така и вие следва да имате време за подготовка. След като запазите час, преподавателят ще бъде уведомен и ще Ви очаква във виртуалната класна стая в съответното време.

Начин на заплащане

В листата с преподаватели, даващи онлайн уроци, ще видите техните снимки, а под снимките -определената цена за индивидуален урок. Всеки учител задава своята цена за час на 60 минути, която се доплаща към вашия абонаментен план. Ако предпочитате да изучавате езика единствено чрез индивидуални уроци без посещаване на курс, не е нужно да разполагате с абонаментен план. За да запазите час, трябва да заредите сума в Кабината Портфейл.

Записи на частни уроци – инвестиция с бъдеще

Големият плюс на индивидуалните уроци в Kabinata.com, е че подобно на часовете в основния курс, те също се запазват като записи и могат да бъдат гледани на по-късен етап. По този начин инвестицията в частни уроци се превръща в актив и за бъдеще време, когато получите потребност да опресните материала.

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Предстоящи уроци в курс по английски език Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?