Нидерландски език в Кабината

Курс и индивидуални уроци по нидерландски език.
Онлайн езикови курсове Кабината

Кабината представя: нидерландски език и култура

Добре дошли в света на нидерландския език – езикът на дюните и ветровете, на велосипедите и сиренето!
Нидерландският е езикът , свързващ около 21 милиона души в Нидерландия и Белгия. Тук може да научите как да разбирате не само Нидерландия , но и Фландрия, където неофициално наричат езика „фламандски“.
Нидерландия и Скандинавия в момента са основните центрове на европейската лингвистика. Това не е така от много дълго време; преди години Германия все още безспорно беше големият център, около който се въртеше цялата лингвистика.

Нашите предимства

Предимствата на нашата водеща позиция в лингвистиката се крият, наред с други неща, в повишения престиж на нидерландският език. Майчиният език има толкова важно място, особено за днешните лингвисти, че нидерландският играе все по-важна роля в лингвистиката като такава. Нидерландският език вече е лесен за изучаване от немски и английски говорящи; това е предимство и за двете страни. Обучението, което предлагаме е „ABN „-терминът, използван за стандартизирания език, е общ цивилизован холандски.

Знаете ли че…

Знаете ли, че повече от една четвърт от територията на съвременна Нидерландия е под морското равнище? Това обаче не е възпряло жителите на страната да бъдат обявени за едни от най-щастливите на Земята (заемат впечатляващото шесто място!) според статистика, проведена през 2020 г. Да, точно така, дори и в трудни обстоятелства, нидерландската култура е ориентирана към търсенето на комфорт, спокойствие и уют. Това съдържа в себе си и думата „gezellig“ – една от първите думи, които може да чуете на нидерландска земя.

Езика на Ван Гог, Анне Франк и Рембранд

С този език ще разбирате Ван Гог и Анне Франк, ще се запознаете с фламандските майстори.
Готови ли сте да се потопите в нидерландската атмосфера и станете част от този културен калейдоскоп? Тогава … да започваме.

В Кабината можете да учите нидерландски език с уроци в курс или с индивидуални уроци.

Учител по нидерландски език – Таня ван Дейк (над 1000 проведени урока) >

Курс по нидерландски език >

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Предстоящи уроци Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?