Tanya van Dijk
Проведени уроци: 1126       Отзиви: 5

Представяне

Казвам се Татяна Александрова ван Дайк. Водя курсове по нидерландски и немски езици от 2007 година. Обичам това, което правя. Обичам да споделям моите знания, продължавайки да обогатявам своите. Успехите на моите курсисти, които следват в университети в Нидерландия, Белгия и Германия са истинското признание за моя труд.

Цитат

„Ако говориш с човек на език, който разбира, думите ще достигнат до съзнанието му. Но ако говориш с него на родния му език, ще докоснат сърцето му“ - Нелсън Мандела

Отзиви от ученици за Tanya van Dijk:

 
 

Изключително внимание обръща към своите курсисти,много разбираемо и ясно обяснява материала и много съобразителна относно графика със своите курсисти.Уникален педагог! - Красимир

 

Страхотна! - Shani

 

Страхотен и много полезен урок! - Мария

 

Много приятен и поучителен урок. - Лидия

 

Otlichno - Yusmen

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Tanya van Dijk преподава и в следните курсове:

 
 

Регистрирайте се за да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?