Кабината / Учители / Чужди езици / Испански език / Разговорен испански

Курс по Испански език

Вижте още за курса

Разговорен испански

Обучение по испански език за разговор

Говорете на испански с лекота и интерес, където и когато пожелаете. Преподавателите в Кабината са висококвалифицирани, с дългогодишен стаж и най-важното – винаги са приятелски настроени. Нивото на обучение е високо, а методите на преподаване - повече от ефективни.

Практикувайте свободно вашия говорим испански във виртуалните класни стаи на Кабината. Разполагаме с испански учител - Даниел Фернандез. Упражнения по разговорен испански с носител на езика.

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Регистрирайте се за да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?