Кабината / Учители / Езици / Испански език / Ученици 9 - 12 клас

Курс по Испански език

Вижте още за курса

Ученици 9 - 12 клас

Обучение по испански език за ученици 9 - 12 клас

Големите ученици могат да се включат в уроците в редовната програма на курса или да изберат обучение с частни уроци.

Процесът на изучаването на чужди езици ви превръща в човек, който става по-съпричастен към останалите, като ви учи и да бъдете по-социални. Изучаването на език като Испанския, увеличава и способността ви да се фокусирате, което ще ви бъде повече от полезно и в бъдещите ви начинания.

Изберете учител и удобно за вас време, заявете желанието си и се наслаждавайте на позитивната промяна, която ще настъпи в познанията ви.

Съществуват 21 държави в света, които говорят Испански като официален език. Познаването на езика ще направи пътуването ви в красива Испания и Латинска Америка много по-лесно. Доброто владеене на Испански език е ценен прозорец, който помага на вашето развитие и бъдеща кариера.

Учители по Испански език (Ученици 9 - 12 клас)

Albena

Частен урок: 44 кр./60 мин.
Проведени уроци: 2723
Отзиви от ученици: 46

Здравейте, за мен е удоволствие и предизвикателство да преподавам испански език на хора с различни професии и интереси, на подрастващи и възрастни. Подходът и методът ми на преподаване е винаги съобразен с индивидуалните умения и потребности на учениците. Материалите са разнообразни и са насочени към усвояване на граматика и лексика. Имам дългогодишен опит като преподавател. Завършила съм Испанска филология в СУ "Св. Кл. Охридски", 1998г. Ще се радвам да се запознаем и да Ви бъда полезна.

Daniel

Частен урок: 44 кр./60 мин.
Проведени уроци: 360
Отзиви от ученици: 3

Помагам на българите които искат да научат испански език от нула и на онези които вече го знаят но искат да практикуват или да подобрят. Имам опит на разговорени уроци и също по граматика.

Далия

Отворен урок: 25 кр./60 мин.
Частен урок: 38 кр./60 мин.
Проведени уроци: 97
Отзиви от ученици: 4

As a dedicated person I have always strived for people’s happiness. The course I offer will not be a tedious time of memorizing words and phrases but a time of engagement, interaction, communication, and most importantly-the superb exploration of the profound world of languages. I am a fluent speaker in both Spanish and English and I have understood what approach works best to get your skills one step closer to a native speaker. The exact formula of success is to turn the language into your passion. With my course it will definitely be an easy task to do.

Anna

Отворен урок: 25 кр./60 мин.
Частен урок: 38 кр./60 мин.
Нов учител
 

Здравейте, Имам над 10-годишен опит в практикуването на испански език. Изучавала съм го както на гимназиално, така и университетско ниво в България и Испания. Също така имам дългогодишен опит в международни компании, което изиска владеенето на високо бизнес ниво на дадения език. Участвала съм в различни инициативи и стажове, свързани с испански език в различни сфери. Ще се радвам да бъда полезна за започването или утвърждаването на вашите знания по испански език, както и за създаване на интерес към испанската култура. Залагам на практически и интерактивен подход в обучението.

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Регистрирайте се и разгледайте платформата безплатно

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?