Кабината / Учители / Чужди езици / Испански език / Ученици 9 - 12 клас

Курс по Испански език

Вижте още за курса

Ученици 9 - 12 клас

Обучение по испански език за ученици 9 - 12 клас

Големите ученици могат да се включат в уроците в редовната програма на курса или да изберат обучение с частни уроци.

Процесът на изучаването на чужди езици ви превръща в човек, който става по-съпричастен към останалите, като ви учи и да бъдете по-социални. Изучаването на език като Испанския, увеличава и способността ви да се фокусирате, което ще ви бъде повече от полезно и в бъдещите ви начинания.

Изберете учител и удобно за вас време, заявете желанието си и се наслаждавайте на позитивната промяна, която ще настъпи в познанията ви.

Съществуват 21 държави в света, които говорят Испански като официален език. Познаването на езика ще направи пътуването ви в красива Испания и Латинска Америка много по-лесно. Доброто владеене на Испански език е ценен прозорец, който помага на вашето развитие и бъдеща кариера.

Учители по Испански език (Ученици 9 - 12 клас)

Albena

Проведени уроци: 2535
Отзиви от ученици: 41

Здравейте, за мен е удоволствие и предизвикателство да преподавам испански език на хора с различни професии и интереси, на подрастващи и възрастни. Подходът и методът ми на преподаване е винаги съобразен с индивидуалните умения и потребности на учениците. Материалите са разнообразни и са насочени към усвояване на граматика и лексика. Имам дългогодишен опит като преподавател. Завършила съм Испанска филология в СУ "Св. Кл. Охридски", 1998г. Ще се радвам да се запознаем и да Ви бъда полезна.

Daniel

Проведени уроци: 329
Отзиви от ученици: 2

Помагам на българите които искат да научат испански език от нула и на онези които вече го знаят но искат да практикуват или да подобрят. Имам опит на разговорени уроци и също по граматика.

Далия

Проведени уроци: 86
Отзиви от ученици: 4

As a dedicated person I have always strived for people’s happiness. The course I offer will not be a tedious time of memorizing words and phrases but a time of engagement, interaction, communication, and most importantly-the superb exploration of the profound world of languages. I am a fluent speaker in both Spanish and English and I have understood what approach works best to get your skills one step closer to a native speaker. The exact formula of success is to turn the language into your passion. With my course it will definitely be an easy task to do.

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Регистрирайте се за да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?