Кабината / Учители / Чужди езици / Италиански език / Кандидат-студенти

Изберете учител за частни уроци по Италиански език

Степен: Кандидат-студенти

Обучение по италиански език за кандидат-студенти

Много ученици с гордост твърдят, че започват да виждат нова страна на себе си, ставайки по-изразителни, отворени и безгрижни, докато се научават да общуват като италианците. Това е мощен начин да те изтласка извън зоната ти на комфорт, тъй като ще можеш да говориш с изцяло различни от теб хора и да споделиш с тях изцяло нова култура. Изучавай историята на изкуството на страната, вдъхновила Микеланджело. Прочети La Divina Commedia по думите на Данте. Разходи се по улиците, където Архимед е тичал, викайки „Еврика!“

В неотдавнашен доклад на ЮНЕСКО се посочва, че над 60% от световните художествени съкровища се намират в Италия. Италианският език е ключов за изучаване и изследване в областта на историята на изкуството, литературата, археологията и философията.

Напълно те разбираме защо си започнал да изучаваш този език и защо имаш амбициите да се развиваш в бъдеще посредством Италиански език. Знаеш, обаче, че като всяко начинание, в което желаеш да се усъвършенстваш, се изисква постоянство и хъс. Нашите учители знаят отлично как да засилят и двете страни във всеки кандидат-студент. Стани част от нашето семейство и изпълни мечтата си с лекота.

Регистрирайте се и разгледайте платформата безплатно!

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?