Кабината / Учители / Чужди езици / Италиански език / Ученици 9 - 12 клас

Курс по Италиански език

Вижте още за курса

Ученици 9 - 12 клас

Обучение по италиански език за ученици 9 - 12 клас

Колкото елегантно звучене има, толкова и интересен е Италианският език. Той има все по-голямо значение в Европа и изучаването му е истинско удоволствие. Разбира се, не всеки ученик е на същото мнение, поради редица фактори, които възпрепятстват ефективното изучаване на този предмет в училище. Затова, ние от Кабината изобретихме перфектната среда (изцяло онлайн обучение), с учители, които са истински професионалисти в сферата си, във време, удобно за вас.

С тяхната намеса, ще забравите какво е да имаш хиляди въпроси, които да се срамуваш да зададеш в час или да изчакваш подходящото време, до което така и не се стига. Вземете правилното решение сега и се доверете на Кабината.

Курсът е подходящ за големи ученици. Те могат да се включат в редовната програма и да учат с частни уроци.

Учители по Италиански език (Ученици 9 - 12 клас)

Diana Lofreda

Проведени уроци: 937
Отзиви от ученици: 23

Преподавам италиански език повече от 20 години на курсисти от различни възрасти. Водила съм обучение на групи по европроектите " Аз мога" и "Аз мога повече" , а също така съм подготовяла групи ученици и техните преподаватели от Професионални гимназии, по програмата " Еразъм" в Италия. Старши преподавател, с клас квалификация съм в НУМСИ " Хр. Морфова" и в Училище " Европа".

Olga

Проведени уроци: 9

Уроци по италиански език за нива A1-B2! Ако отдавна мечтаете да научите италиански, време е да започнете! С удоволствие ще ви помогна да се потопите в изучаването му от първите уроци! Имам завършена италианска филология, международен сертификат Plida C1 и съм с преподавателски опит - 5 години! Sono un'insegnante di italiano per adulti e bambini! Aiuto ad immergersi nel mondo della lingua italiana da più di cinque anni! Applico un approccio individuale per ogni studente e un programma di lezione personalizzato!

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Регистрирайте се и разгледайте курс безплатно

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?