Даяна
Нов учител

Представяне

Здравейте! Завършила съм "Математика Иинформатика" в РУ “Ангел Кънчев”. Имам над 5 години стаж като учител, като съм преподавала на ученици от 5-ти до 10-ти клас. Последните две години се занимавам с частни уроци по математика. Предлагам на ученика: затвърждаване и упражняване върху взетия материал през учебната година; откриване на пропуски и упражнения върху тях (подбирам материали от различни мои помагала); индивидуален подход, разбираемo за ученика обяснение; помощ с домашните работи; подготовка за контролни работи; подготовка за НВО след 7 клас. В часовете използвам графичен таблет. В графика си предлагам уроци на ученици както от първа, така и от втора смяна. Търся постоянна обратна връзка с родителите. Ще се радвам, ако изберете мой курс!

Цитат

Математиката - това е езикът, на който говорят всички точни науки!

Преподавани предмети

Математика

Математика (общо 4 учителя): Ученици 5 - 8 клас

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Обучение с Даяна:

 

Цена за частен урок: 46 кредита/60 мин - Абонамент "Частни уроци"

Цена за урок в курс: Абонамент "Курсове"

Избор на учител и запазване на уроците

След като вече имате активен абонамент и кредити във вашия портфейл в Кабината имате няколко възможности:

  • Разгледайте записи на изминали уроци с различни учители в курсовете в платформата и изберете учителя, чийто метод и подход на преподаване ви допада най-много.
  • Посетете урок в курс, ако учителя с който желаете да учите преподава в курс. (ако имате абонамент ‘Частни уроци’, цената за посещение на урок в курс е 20 кредита за 60 мин.)
  • Посетете профила на учителя и му пишете, за да уточните от какво обучение имате нужда и кое е удобното време за вас.
  • От профила на учител създайте директно урок в обявените от него свободни часове.
  • Ако обявените часове не са ви удобни или учителя не е обявил часове, предложете на учителя урок в удобно за вас време.
  • Поддържайте постоянна писмена комуникация с учителя в платформата.

Регистрирайте се и разгледайте платформата безплатно

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?