Кабината / Учители / Училищни / Математика / Ученици 5 - 8 клас

Курс по Математика

Ученици 5 - 8 клас

Обучение по математика за ученици 5 - 8 клас

Има едно доста разпространено мнение, което си чувал от съучениците си или даже ти самият го твърдиш: „Защо да уча Математика, като няма да имам полза от нея в живота?“

Математиката развива логическото мислене. Тя усъвършенства способностите ни да се справяме с определени проблеми на базата на информацията, с която разполагаме. Уменията по предмета могат да ни помогнат да се реализираме, не само в областта на Математиката, но и в много други професионални направления като Статистика, Компютърни науки, Астрономия, Физика, Икономика и Финанси и дори Медицина и Право.

Промени начина си на мислене, с нашите учители и най-трудното става лесно. Подсигури бъдещето на мечтите си, само чрез знания.

Няма да те убеждаваме, разбери сам колко полезен можеш да бъдеш за себе си.

Учители по Математика (Ученици 5 - 8 клас)

Rumi

Частен урок: 36 кр./60 мин.
Нов учител
 

Учител по математика и информатика в Природо-математическа гимназия-6 г. и частна практика

Цонева

Частен урок: 36 кр./60 мин.
Нов учител
 

Математика задължителна подготовка за всички класове в училище Математика профилирана подготовка 11, 12 клас Подготовка за НВО 7 клас Подготовка за ДЗИ 12 клас Подготовка за кандидат студентски изпити по математика

Емилия

Частен урок: 36 кр./60 мин.
Нов учител
 

Здравейте! Математиката винаги е била неизменна част от моя живот. Имам завършена Следдипломна квалификация като "Учител по математика". Също така имам опит като преподавател по математика на деца от 1-ви до 7-ми клас в Образователен център. Ще се радвам да ми се доверите и работим заедно към успеха!

Даяна

Частен урок: 46 кр./60 мин.
Нов учител
 

Здравейте! Завършила съм "Математика Иинформатика" в РУ “Ангел Кънчев”. Имам над 5 години стаж като учител, като съм преподавала на ученици от 5-ти до 10-ти клас. Последните две години се занимавам с частни уроци по математика. Предлагам на ученика: затвърждаване и упражняване върху взетия материал през учебната година; откриване на пропуски и упражнения върху тях (подбирам материали от различни мои помагала); индивидуален подход, разбираемo за ученика обяснение; помощ с домашните работи; подготовка за контролни работи; подготовка за НВО след 7 клас. В часовете използвам графичен таблет. В графика си предлагам уроци на ученици както от първа, така и от втора смяна. Търся постоянна обратна връзка с родителите. Ще се радвам, ако изберете мой курс!

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Регистрирайте се и разгледайте платформата безплатно

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?