Кабината / Учители / Училищни / Математика

Индивидуални уроци по Математика

Да, наясно сме, Математиката не е за всеки. Тя е може би, като вроден талант, подобен на рисуването и пеенето. Не можем да го наречем изкуство, но е точна наука, която определено не търпи изменения, а пропуснеш ли точка, знаеш, че всичко натам е загубена кауза, докато не наваксаш изпуснатото. Но, ако това се случи, няма място за притеснения. Ние сме тук за теб. Подбрали сме най-добрите математици, които да вградят таланта в теб, дори и при неговото отсъствие.

Остави всичко в ръцете на нашите преподаватели. Те ще съдействат по всички възможни начини, за да те направят истински професионалист в сферата, защото това е тяхната мисия. Запиши се на уроци по Математика, изцяло онлайн, в реално време, с учител по твой избор и време, което е удобно за теб. Не се бави! Ако има нещо, което не изчаква, освен влака, това е – Математиката.

С добра подготовка по математика можете да кандидатствате в технически, икономически и IT специалности в университетите, да се подготвяте за училище и матура, или да задълбочите вашите познания в компютърната сфера. Обясняваме всяка тема на теория и с алгоритми за решаване на задачите. Ще получите индивидуално отношение и подкрепа при преодоляване на трудности в усвояването на материала.

Учители по Математика

Rumi

Частен урок: 36 лв./60 мин.
Проведени уроци: 25

Учител по математика и информатика в Природо-математическа гимназия-6 г. и частна практика

Емилия

Частен урок: 36 лв./60 мин.
Нов учител
 

Здравейте! Математиката винаги е била неизменна част от моя живот. Имам завършена Следдипломна квалификация като "Учител по математика". Също така имам опит като преподавател по математика на деца от 1-ви до 7-ми клас в Образователен център. Ще се радвам да ми се доверите и работим заедно към успеха!

Даяна

Частен урок: 46 лв./60 мин.
Нов учител
 

Здравейте! Завършила съм "Математика Иинформатика" в РУ “Ангел Кънчев”. Имам над 5 години стаж като учител, като съм преподавала на ученици от 5-ти до 10-ти клас. Последните две години се занимавам с частни уроци по математика. Предлагам на ученика: затвърждаване и упражняване върху взетия материал през учебната година; откриване на пропуски и упражнения върху тях (подбирам материали от различни мои помагала); индивидуален подход, разбираемo за ученика обяснение; помощ с домашните работи; подготовка за контролни работи; подготовка за НВО след 7 клас. В часовете използвам графичен таблет. В графика си предлагам уроци на ученици както от първа, така и от втора смяна. Търся постоянна обратна връзка с родителите. Ще се радвам, ако изберете мой курс!

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Избор на учител и запазване на индивидуални уроци

За да запазите частен индивидуален урок е необходимо да имате абонамент в Кабината. Всеки абонамент ви добавя кредити във вашия виртуален Портфейл. Използвате кредитите за запазване на уроци. Цената на един кредит е около 1 лв., но е възможно да е малко по-ниска или по-висока в зависимост от вашия абонамент (предоставяме бонус кредити с почти всеки абонамент за Кабината). Как да запазим урок?
  • Посетете профила на учителя в платформата. Там ще видите цената за урок 60 мин. в кредити. Повечето учители имат обявени свободни часове, в които веднага можете да запазите урок. Ако учителя няма обявени часове, или те не са удобни за вас, предложете урок в удобно за вас време и учителя ще приеме (ако времето не му е удобно, ще ви пише). През цялото време (преди и след запазване на урока) имате възможност да пишете на учителя и да уточните по-точно времето на уроците и допълнителна информация за обучението.
Как да избера подходящия учител?
  • Разгледайте списъците на учителите по различните предмети и техните профили. В профила на учителя има публикувани и мнения от ученици, които са учили с него, както и общия брой на проведени от него уроци. Поддържайте постоянна писмена комуникация с учителя в платформата.

Регистрирайте се и разгледайте платформата безплатно

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?