Кабината / Учители / Училищни / Математика

Учители по Математика

Да, наясно сме, Математиката не е за всеки. Тя е може би, като вроден талант, подобен на рисуването и пеенето. Не можем да го наречем изкуство, но е точна наука, която определено не търпи изменения, а пропуснеш ли точка, знаеш, че всичко натам е загубена кауза, докато не наваксаш изпуснатото. Но, ако това се случи, няма място за притеснения. Ние сме тук за теб. Подбрали сме най-добрите математици, които да вградят таланта в теб, дори и при неговото отсъствие.

Остави всичко в ръцете на нашите преподаватели. Те ще съдействат по всички възможни начини, за да те направят истински професионалист в сферата, защото това е тяхната мисия. Запиши се на уроци по Математика, изцяло онлайн, в реално време, с учител по твой избор и време, което е удобно за теб. Не се бави! Ако има нещо, което не изчаква, освен влака, това е – Математиката.

С добра подготовка по математика можете да кандидатствате в технически, икономически и IT специалности в университетите, да се подготвяте за училище и матура, или да задълбочите вашите познания в компютърната сфера. Обясняваме всяка тема на теория и с алгоритми за решаване на задачите. Ще получите индивидуално отношение и подкрепа при преодоляване на трудности в усвояването на материала.

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Регистрирайте се и разгледайте курс безплатно

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?