Защо да учим английски език в Кабината?

Английският език е най-разпространеният език в цял свят. Може да се каже, че се е превърнал в нещо като универсално средство за общуване между хората от всички точки на земното кълбо. А ако искате да растете в кариерата, отличното му владеене е задължително условие. Ето защо, един амбициозен и целеустремен човек в днешно време не може да си позволи да не знае английски. Каквито и други умения и квалификации да има, ако не говори езика на Шекспир, както го наричат, би изпитвал трудности в кариерното развитие и при пътуване в чужбина.

Мнозина обаче се оплакват от липса на време и използват това като довод да не запишат следващо ниво, да не опреснят знанията си и да останат на онова положение в което хем знаят, хем не достатъчно. Има и такива, които са в начална фаза и все не се решават да започнат.

На помощ на всички заети с работа, семейство и други ангажименти идва Кабината. В платформата се провеждат онлайн уроци по английски за 6 нива (от A1 до B2). Системата, която предлагаме е гъвкава и ефективна и можете да учите отвсякъде – от дома си, от хотела, където сте на почивка, от…където си пожелаете. Нужно ви е само устройство (лаптоп, таблет или телефон), интернет връзка и желание.

Учителите, които водят уроците са висококвалифицирани и имат изграден подход към курсистите. Материалът се усвоява бързо, лесно и неусетно, без да се налага да пътувате до залата и да губите излишно време.

Как се провеждат онлайн занятията по английски език в Кабината?

Едно ниво – четири седмици.

Посещавайки редовно уроците за един месец ще усвоите знанията, които са предвидени за едно от шестте нива.

Една седмица – три урока по два часа.

В рамките на седмицата взимате три урока, които са по два часа. Всеки урок има по 3 отделни глави. Предварително си правите графика за деня, така че да е удобно за вас и да отделите въпросните часове за английски. Ако не успеете да посетите класа на живо, може да гледате запис на урока по-късно.

А защо само едно ниво?

Ако сте достатъчно упорити и амбициозни, може да посещавате две или повече нива наведнъж. Само трябва добре да си предвидите времето и да имате желанието да усвоите материала, който нашите учители ще ви преподадат.

И това не е всичко…

Освен предвидения материал за съответното ниво, има и допълнителни уроци, които ще ускорят повишаването на знанията ви по английски. Става дума за говорене (да, това е най-трудната част). Ето защо сме предвидили специални speaking сесии, в които ще обърнем внимание на „развързването на езика“. Също така има Evening talks – това са вечери, по време на които ще си говорите непринудено и така неусетно ще станете по-добри в изказа си.

Преговор и затруднения

Разбира се, че усвоените знания трябва да се преговарят, иначе се забравят. Затова правим чести и ефективни преговори, които затвърждават наученото. А за това, което ви е най-трудно е предвиден така наречения Problem points – обръщаме детайлно внимание на материала от урока, който най-много ви затруднява. След няколко обяснения ще видите, че трудното всъщност не е толкова трудно!

Домашни работи

Извън уроците на живо, трябва да отделите време и за домашни работи. Колкото повече усърдност влагате в изпълнението им, толкова по-бързо ще научите езика.

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Предстоящи уроци в курс по английски език Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?