Абонамент за езиков курс в Кабината

Онлайн платформата на Кабината предлага изучаване на чужди езици на абонаментен принцип. Може да се запишете на курс по английски, френски, немски, италиански, испански, португалски, нидерландски и др. по бърз и лесен начин – по всяко време от удобството на дома.

Предлаганите абонаменти в Кабината са с продължителност 1, 2 или 4 месеца. Системата дава възможност за записване с помощта на следните варианти за плащане:

  • Нареждане на банков превод
  • Paypal
  • ePay
  • Онлайн с банкова карта
  • Easy Pay

Какво включва абонаментът за езиков курс

След закупуване на абонамент за изучаване на съответния език, ще получите достъп до всички нива на курса. По този начин ще имате възможност да минавате по две или повече нива паралелно:

  • участвате в часове от всички езикови нива;
  • разглеждате материали с различна степен на трудност;
  • пишете домашни по няколко нива едновременно и др.

Също така, едно от големите предимства на онлайн обучението във виртуалната класна стая на Кабината е, че получавате неограничен достъп до записи на уроци, с които може да наваксате пропуснат час, който не е пасвал на личния ви график.

Възможност за пауза на абонамента

Ако в някакъв момент установите, че сте твърде натоварени и не успявате да се справите времево с изучаването на новия материал и посещаването на часовете, онлайн системата на Кабината позволява да сложите абонамента на пауза. Можете да паузирате абонамента колкото пъти пожелаете, като сумарно времето на паузи не може да превишава 30 дни. Т.е. ако сте избрали абонамент за един месец, заедно с паузата за 30 дни ще може да разсрочите изучаването на чуждия език до общо два месеца.

По време на паузата вашият абонамент няма да тече и няма да имате достъп до курсовете. По-късно, след като сте поосвободили графика си, можете да активирате достъпа до Кабината по всяко време.

Удължаване на абонамент

След изтичане на абонамента системата дава възможност за удължаване – по този начин може да продължите с преминаването на езикови нива по съответния чужд език. Може и да направите пауза и след известно време пак да закупите абонамент, с който да минете следващо ниво.

От Кабината знаем, че всяко изучаване на нов материал, особено на чужд език, се нуждае от непрекъсната грижа и стимули човек да продължи започнатото и да усъвършенства наученото. Поради тази причина предлагаме за своите клиенти специален подарък – при удължаване на абонамент без прекъсване, получавате 10% отстъпка от цената.

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Предстоящи уроци в курс по английски език Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?