Защо да учим онлайн?

Изучаването на чужд език изисква много енергия, дисциплинираност и лична отдаденост на човека. В Kabinata.com работим с висококвалифицирани учители по чужди езици в България. Това са дипломирани учители с опит и сертифицирани специалисти. Разчитаме на тяхната грижа и изграден подход към курсистите за по-лесно усвояване на новия материал по чуждия език.

Ние сме разработили идеята за изучаване на чужд език онлайн по професионален и ефективен начин. При нас имате достъп до различни учители и техните различни и допълващи се подходи към преподаването на материалите за различните нива.

Квалифицирани учители водят уроци на живо

Ще получавате домашни задания от преподавателите, които те след това ще проверяват. Учителите, с които работите пишат рецензии с ясни препоръки, които да ви помогнат да изчистите пропуските в материала.

Абонаментът ви дава директен достъп до учебни материали и помагала под формата на упражнения, тестове, аудио и видео записи.

Достъп до различни нива с един абонамент

Ако при посещаването на стандартни курсове минавате тест за определяне на ниво и след това започвате да усвоявате материал само от едно ниво, то при закупуването на абонамент за курс в Kabinata.com получавате достъп до всички нива едновременно. Това ви позволява да карате две нива едновременно;  да изберете кои класове да посещавате; да прескачате уроци или да се връщате назад и да гледате видеа от изминали уроци.

Учите в удобно време от удобно за вас място

В Kabinata.com посещавате само тези часове, които са удобни спрямо вашия график. Всички останали, които сте пропуснали, може да гледате на запис и да бъдете в час с изучавания материал независимо от обстоятелствата. Може да учите от вкъщи, от офиса на работа, от вилата в планината – изборът е ваш! Нуждаете се единствено от слушалки и интернет връзка.

При необходимост от пауза на курса

Ако ви предстои пътуване или ви се налага да прекъснете обучението в момента поради някаква причина, Kabinata.com ви дава право на 30 дни пауза за всеки абонамент. Така може да отметнете важния за вас ангажимент и да се върнете по-късно спокойно към вашите любими уроци по език в Kabinata.com.

Разбира се, може да взимате дните на порции – по всяко време може да видите във вашия абонамент с колко оставащи дни пауза разполагате.

В Kabinata.com няма ваканции

Ваканциите предпочитаме след финиширане на курса, поради което уроци се провеждат от понеделник до неделя. Спазваме ясни графици, за да напреднем максимално ефективно с владеенето на езика!

Запишете се на онлайн курс в Kabinata.com и стартирайте вашия език сега!

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Предстоящи уроци в курс по английски език Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?