Kabinata.com предлага онлайн платформа за провеждане на обучения на ученици, студенти и курсисти

С цел подпомагане на онлайн обучението в извънредни ситуации Kabinata.com предлага онлайн платформа за провеждане на уроци за ученици, студенти и курсисти. Платформата е подходяща за употреба от училища, университети, колежи, академии, специализирани учебни центрове и др. Тя е разработена по начин, който да удовлетвори на 100% комуникацията между преподавател и обучаващи се. Удобнa е за използване и от фирми за обучения и вътрешна комуникация.

Виртуална „класна стая“

Платформата е лесна за навигация и употреба и е изцяло онлайн базирана в уеб браузър. Позволява създаване на виртуална класна стая с ограничен достъп, в която преподавателят комуникира с обучаващите се, провежда дискусии, упражнения и др. Класната стая разполага с видео, аудио връзка, споделяне на екран, дискусии в чат, както и с виртуална „бяла дъска“, на която се записват задачите. Преподавателят е в ролята на модератор, като управлява бялата дъска и дава възможност на обучаващите се да пишат по нея.  Броят на участниците в класната стая е неограничен. Платформата предоставя възможност за създаване на допълнителни класни стаи с цел работа по групи за упражнения и дискусии .

Възможност за наваксване при отсъствие

Преподавателят комуникира в реално време със своите ученици/студенти, като знае в реално време кои са присъстващите и отсъстващите. След това уроците се записват и отсъствалите курсисти могат да наваксат, като изгледат видеозапис на занятието.

Учебни материали и домашни

В платформата могат да се качват допълнителни материали по изучавания материал, с които курсистите да работят. Тя разполага и със специален модул за онлайн домашни – в който курсистите предават домашното, а преподавателите проверяват, поставят оценка и връщат обратна връзка с препоръки.

Индивидуални консултации

С помощта на платформата за онлайн преподаване на Kabinata.com могат да се провеждат и индивидуални консултации с преподавател в обявено приемно време.

По този начин виртуалната връзка преподавател – обучаващ се покрива изцяло и пълноценно регламента на стандартно обучение в училищата, университетите и специализираните учебни центрове.

Месечната такса се определя в зависимост от броя на вашите ученици, учители и класове. За оферта, моля попълнете данните и направете Запитване, или се свържете с нас.

РЕГИСТРАЦИЯ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *