Образователна платформа за провеждане на обучения на ученици, студенти и курсисти

Kabinata.com предлага онлайн платформа за провеждане на уроци за ученици, студенти и курсисти. Платформата е подходяща за употреба от училища, университети, колежи, академии, специализирани учебни центрове и др. Тя е разработена по начин, който да удовлетвори на 100% комуникацията между преподавател и обучаващи се. Удобнa е за използване и от фирми за обучения и вътрешна комуникация.

Виртуална „класна стая“

Платформата е лесна за навигация и употреба и е изцяло онлайн базирана в уеб браузър. Позволява създаване на виртуална класна стая с ограничен достъп, в която преподавателят комуникира с обучаващите се, провежда дискусии, упражнения и др. Класната стая разполага с видео, аудио връзка, споделяне на екран, дискусии в чат, както и с виртуална „бяла дъска“, на която се записват задачите. Преподавателят е в ролята на модератор, като управлява бялата дъска и дава възможност на обучаващите се да пишат по нея.  Броят на участниците в класната стая е неограничен. Платформата предоставя възможност за създаване на допълнителни класни стаи с цел работа по групи за упражнения и дискусии .

Възможност за наваксване при отсъствие

Преподавателят комуникира в реално време със своите ученици/студенти, като знае в реално време кои са присъстващите и отсъстващите. След това уроците се записват и отсъствалите курсисти могат да наваксат, като изгледат видеозапис на занятието.

Учебни материали и домашни

В платформата могат да се качват допълнителни материали по изучавания материал, с които курсистите да работят. Тя разполага и със специален модул за онлайн домашни – в който курсистите предават домашното, а преподавателите проверяват, поставят оценка и връщат обратна връзка с препоръки.

Индивидуални консултации

С помощта на платформата за онлайн преподаване на Kabinata.com могат да се провеждат и индивидуални консултации с преподавател в обявено приемно време.

По този начин виртуалната връзка преподавател – обучаващ се покрива изцяло и пълноценно регламента на стандартно обучение в училищата, университетите и специализираните учебни центрове.

Месечната такса се определя в зависимост от броя на вашите ученици, учители и класове. За оферта, моля свържете се с нас.

Вход >>

Лицензи и награди на Кабината

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

3 коментара към “Образователна платформа за провеждане на обучения на ученици, студенти и курсисти”

 1. Добро утро !
  От близък познат разбрах за Вас .
  Имам малки познания по англ.език ,но ми се ще да ги затвърдя.
  Мога да почна от самото начало.Пишете ми повече
  колко пъти е в семицата ,колко време продължава самия курс
  Какве е месечната такса.

 2. Здравейте
  Интересувам се кога започва нов курс по немски език за напълно начинаещи?
  Благодаря

 3. Здравейте, регистрирах се във сайта, но не е активен бутона за теста за проверка на нивото .

Коментарите са изключени.

Предстоящи уроци Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?