Групови онлайн обучения за фирмени клиенти

Онлайн платформата за изучаване на чужди езици Кабината предлага курсове за обучение по нива както за отделни желаещи да изучават или усъвършенстват чужд език, така и групови онлайн обучения за фирмени клиенти.

При желание на работодателя за подобряване владеенето на чужд език от страна на служителите при комуникацията с клиенти, в Кабината могат да бъдат записани за обучение отделни служители или целия персонал на съответната фирма.  Подобен тип фирмени обучения подпомагат както прогреса на служителите при работа на чуждия език, така и с цел сплотяване на екипа като своеобразен тиймбилдинг.

Какви са предимствата на онлайн обучението за корпоративни цели

Изучаването на чужд език онлайн е доказано ефективна система на обучение. Във виртуалната класна стая на Кабината през успешно обучение са преминали над 40 хиляди курсисти. В края на обучението курсистът получава сертификат за владеене на съответното ниво на езика.

Богат избор от преподаватели, курсове и нива на обучение

В Кабинатаможе да избирате за вашите служители обучение по следните чужди езици:

  • Английски език
  • Немски език
  • Френски език
  • Испански език
  • Италиански език
  • Нидерландски език и др.

Налични са всички езикови нива от А1 до B2 за съответния език, които са достъпни едновременно при закупуване на абонамент. Вашите служители могат спокойно да посещават часовете на две или повече нива едновременно от удобството на офиса или дома.

Огромен набор от учебни материали, налични по всяко време

Езиковите нива са снабдени с множество полезни материали за упражнение, а при посещаването на часовете се пишат и домашни задания, които преподавателите проверяват и връщат обратна връзка.

Материалите включват както разноообразни задачи и тестове, така и провеждане на диктовка, четене с разбиране, слушане с разбиране и др. Големият плюс на онлайн платформата на Kabinata.com, е че веднага след въвеждане на отговорите на съответната задачаи, платформата показва верните и сгрешените отговори. Това помага за по-бързото установяване на пропуски и тяхното наваксване.

Допълнителни или специализирани часове по ваш избор

При записване на по-голяма група служители могат да бъдат проведени и допълнителни часове със съответния преподавател. Според спецификата на работата на вашата фирма, часовете могат да бъдат посветени на частна тема, свързана с вашия бизнес. По този начин служителите могат да навлязат по-подробно в терминологията, необходима за работа с вашите чуждестранни клиенти и по този начин работният процес да се подобри. Това на свой ред ще повиши имиджа на вашата фирма пред чужденци.

Обучение в и извън работно време

Програмата на часовете в Кабината е гъвкава и дава възможност за избор на служителя и работодателя дали часовете да бъдат посещавани в работно или извънработно време. Програмата позволява и пропускане на часове при невъзможност  – всеки урок се записва и вашите служители могат по-късно да наваксат пропуснатото, като гледат запис на урока.

Нулеви разходи за транспорт, зали, консумативи и др.

Тъй като Кабината е изцяло онлайн платформа за изучаване на чужди езици, не се налага инвестиция от страна на работодателя за придвижване на служителите до физическа локация на езиков център и други разходи, свързани с осигуряване на помещения за обучение и консумативи. Уроците се провеждат дистанционно, по достъпен начин, без излишно губене на време.

Достъпност и контрол над прогреса

Онлайн платформата на Кабината ви позволява да видите пълна статистика относно посещенията на вашите служители на часовете, какъв прогрес имат те с домашните задания и др. Платформата позволява както да се правят отделни справки по избор, така и да се свържете лесно със съответния преподавател и да коментирате напредъка в обучението на вашите служители.

Отстъпки и индивидуални оферти

При интерес от страна на корпоративни клиенти екипът на Кабината ще изготви индивидуална оферта, съобразена с броя на служителите, избора на език и спецификата на обучението. При по-големи фирмени обучения, Кабината предлага специални отстъпки за своите клиенти.

За групови и фирмени оферти, моля свържете се с нас по email на info@kabinata.bg  и на телефон +359875326160

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Предстоящи уроци в курс по немски език Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?