Как да учим бързо език с един абонамент за всички нива?

С Kabinata.com получавате възможност да изучавате бързо и лесно нов език или да подобрите старите знания. Нашите квалифицирани преподаватели ще ви преведат успешно през всички нива от A1 до B2. Онлайн платформа предлага изучаване на английски, френски, немски, испански, италиански и нидерландски език, като при желание от страна на курсиста, могат да бъдат изучавани два езика едновременно.

Достъп до всички езикови нива едновременно

За да стартира вашето обучение, следва да си набавите абонамент за 1, 2 или 4 месеца – време, през което ще имате достъп до всички нива на изучавания език. По този начин може да изучавате материала на две или повече нива едновременно, което дава голяма свобода на самия курсист да се посвети на езика. По този начин съзнанието ви ще се ангажира много повече с езика и ще спестите време в сравнение с последователното минаване на нива едно по едно.

Вие контролирате процеса и скоростта на учене

Платформата ще ви даде достъп до всички часове, като можете да направите свой индивидуален график в кои да се включите. Пропуснатите часове можете да гледате в удобен за вас момент на запис. По този начин от Kabinata.com гарантираме на всеки курсист, че няма вариант да изостане с материала по начин, по който да не може да навакса.

Достъп до учебни материали и домашни задания на всички нива

Получавате достъп до всички учебни материали, както и възможност да пишете и предавате домашните на всичките нива, за да преминете успешно курса и да вземете сертификат от Kabinata.com. Онлайн платформата е лесна за навигиране и приятна за работа, като основната идея е всеки курсист да се наслади на ученето в увлекателен процес за по-ефективно усвояване на знания.

Обръщаме внимание на спецификите на всеки език

Курсът по английски език включва както уроци, свързани с усвояване на лексика и граматика, така и специални часове Evening talks и Speaking plus, с които може да тренирате активно общуване на езика.

Езиковите курсове по италиански, френски, испански и нидерландски също включват всички нива от А1 до B2, като в процеса на обучение се съчетават работа в час и самоподготовка – с помощта на виртуалната класна стая може да общувате на живо с учителите и да възприемате преподавания материал, а след това да пишете домашни, да разглеждате допълнително материали (текстови, но и аудио и видео записи).

Специално за изучаващите немски език сме разработили допълнителен модул към стандартния курс от нива, който е насочен към хора, които в момента живеят или работят в Германия. Стремим се да осигурим максимална гъвкавост при изучаването на езика спрямо конкретната ситуация и сфери на общуване, с които курсистът трябва да се справя в реална среда.

Запишете се на онлайн курс в Kabinata.com и усвоете отлично езика докато сте у дома!

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Предстоящи уроци в курс по английски език Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?