Как да учим два езика едновременно от вкъщи?

Изучаването на два езика едновременно крие интересни предизвикателства. В процеса на изучаване на един език може да ви се наложи да започнете да учите втори. Също така, често се случва да се стартира изучаването на два езика наведнъж от самите основи.

В такива случаи е добре да разполагате с достатъчно време и желание, както и  да подберете внимателно двата езика.

Два чужди езика в Kabinata. com

Kabinata.com предлага онлайн курсове по изучаване на английски, немски, френски, италиански, испански и нидерландски език. Платформата улеснява изключително много изучаващите повече от един чужд език, тъй като събира на едно място провеждането на часовете с преподавателите, както и необходимите помагала и материали.

Онлайн платформата ще ви даде  достъп до всички нива от А1 до B2, които се провеждат от квалифицирани учители. Предимство при работата с Kabinata.com е, че на всеки 4 седмици нивата по всички езици започват отначало. По този начин, ако сте решили да стартирате езиците едновременно от нулата, ще ви бъде изключително лесно.

Как да комбинираме два езика

За максимално ефективно и лесно усвояване на два чужди езика едновременно, е добре да ги подберете внимателно. Комбинирайте, например, английския език с който и да е от останалите изброени – испански, италиански, френски, немски или нидерландски. По този начин ще можете да правите бързи съпоставки, поради големите различия на английския спрямо другите езици.

По-сложна комбинация е между италиански и испански. Това са два езика, принадлежащи към едно езиково семейство и могат много лесно да бъдат бъркани от начинаещия курсист. Ако обаче владеете на много високо ниво един от двата езика, без проблем може да стартирате и другия, тъй като шансът да смесите лексиката е значително по-малък.

Запишете се на онлайн курсове

Най-добрият начин да учите два езика едновременно, е докато стоите вкъщи с чаша кафе или чай, да слушате онлайн уроци на вашия лаптоп. За целта трябва да тръгнете отнякъде и да поставите началото, като се сдобиете с абонамент за съответните два езика.

Платформата на Kabinata.com е лесна за ориентиране – може да превключвате между различните езикови курсове. Навигацията е функционална и интуитивна – ориентирана към по-приятната и ползотворна работа с лесен достъп и възможности за усвояване на езиковия материал.

Така постепенно ще започнете да се упражнявате в изучаването на нови думи и граматика, както и в практикуването на двата езика. Не на последно място, препоръчваме когато изучавате два чужди езика да не спирате да се упражнявате в говорене и четене – по този начин ще усетите тънкостите им и ще ги усвоите в детайл.

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Предстоящи уроци в курс по английски език Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?