Кабината / Учители / Чужди езици / Немски език / Кандидат-студенти

Курс по Немски език

Вижте още за курса

Кандидат-студенти

Обучение по немски език за кандидат-студенти

Доверете се на Кабината за цялостна комплексна подготовка по немски език за ученици и кандидат студенти в български и чуждестранни университети. Опитни учители, работили със стотици ученици на всякаква възраст. Подготовка за изпитите за сертификатите на Гьоте ( Goethe-Zertifikat ), EFET и други тестове и сертификати по европейската езикова рамка.

Курсът включва уроци за всички нива, включително и най-високото ниво - B2. Свържете се с нас или с учител за консултация.

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Регистрирайте се за да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?