Кабината / Учители / Езици / Немски език / Кандидат-студенти

Курс по Немски език

Вижте още за курса

Кандидат-студенти

Обучение по немски език за кандидат-студенти

Доверете се на Кабината за цялостна комплексна подготовка по немски език за ученици и кандидат студенти в български и чуждестранни университети. Опитни учители, работили със стотици ученици на всякаква възраст. Подготовка за изпитите за сертификатите на Гьоте ( Goethe-Zertifikat ), EFET и други тестове и сертификати по европейската езикова рамка.

Курсът включва уроци за всички нива, включително и най-високото ниво - B2. Свържете се с нас или с учител за консултация.

Учители по Немски език (Кандидат-студенти)

Tanya van Dijk

Частен урок: 36 кр./60 мин.
Проведени уроци: 1215
Отзиви от ученици: 8

Казвам се Татяна Александрова ван Дайк. Водя курсове по нидерландски и немски езици от 2007 година. Обичам това, което правя. Обичам да споделям моите знания, продължавайки да обогатявам своите. Успехите на моите курсисти, които следват в университети в Нидерландия, Белгия и Германия са истинското признание за моя труд.

Яна

Частен урок: 48 кр./60 мин.
Проведени уроци: 221
Отзиви от ученици: 10

Когато отидох да уча в Германия, бях горда, че държа в ръката си дипломата по немски език, а в джоба си - мястото си в университета. Мислех, че съм добре подготвенa. Докато не седнах на лекцията и не разбрах почти нищо. Знаех немски, но проблемът ми беше в разговорния език. Граматиката и речникът ми бяха перфектни, но не можех да говоря със съучениците си толкова непринудено и забавно, колкото ми се искаше. И именно на това искам да ви науча - на ежедневния немски език. Как да се справяте със ситуации в ежедневието, при лекар, при търсене на работа, в училище или в университета.

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Регистрирайте се и разгледайте платформата безплатно

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?